«Ο Μιχαλολιάκος ήξερε για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα»

Nikos-Mixaloliakos-Dora-BakoyanniΑποκαλύψεων συνέχεια, για την ναζιστική συμμορία, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τον ρόλο του αρχηγού της σε αυτή.

«Ο μεγάλος αρχηγός γνωρίζει τα πάντα. Ο αρχηγός ξέρει τα πάντα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενημερωθεί για το παραμικρό. Ο Μιχαλολιάκος, πάντα μας έλεγε ότι «εάν δράσετε μεμονωμένα δεν θα σας καλύψει το κίνημα. Πάντα θα δρούμε σαν ομάδα».

«Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στην ιεραρχία, υπάρχει στρατιωτικό νόμος στη «Χρυσή Αυγή». Ο Μιχαλολιάκος πάντα μάς έλεγε ότι είμαστε στρατιώτες. Υπήρχε τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν υπάρχεις σαν οντότητα. Δεν έχεις προσωπικότητα, δεν έχεις και δεν μπορείς να πεις τη γνώμη σου, λες σε όλα ναι.

Όταν πηγαίναμε να πλακωθούμε με μετανάστες, νιώθαμε όμορφα, ότι κάνουμε κάτι πολύ καλό, η αδρεναλίνη ανέβαινε.»

…Εμείς πάντα λέγαμε πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση. Η δουλειά είναι να κυνηγάμε αναρχικούς και η διασκέδαση Πακιστανούς. Αυτό ήταν το σύνθημα: «Πρώτα η δουλειά, μετά η διασκέδαση». Και πιστεύω ότι επειδή ο Φύσσας ενοχλούσε με τα τραγούδια του, τον είχαν στοχοποιήσει. Είχε δοθεί εντολή για φόνο. Δεν πιστεύω ότι το χτύπημα στην καρδιά ήταν για εκφοβισμό.

«Κατά τη γνώμη μου ο Μιχαλολιάκος ήξερε. Υπάρχει ιεραρχία. Δηλαδή ένας μέλος λέει κάτι στον πυρηνάρχη. Ο πυρηνάρχης στο βουλευτή που είναι υπεύθυνος για την τοπική οργάνωση και ο βουλευτής στον αρχηγό. Πάντα ενημερώνεται ο αρχηγός για να δώσει το ΟΚ. Και στην καρδιά δεν χτυπάς εάν δεν θέλεις να σκοτώσεις».

*Τα παραπάνω είναι απόσπασμα από συνέντευξη πρώην μέλους της «χρυσης αυγής» στο Έθνος της Κυριακής».

Advertisements