Προπονητές(;): Ισόβιος… αρχηγός της Εθνικής ο Κατίδης – Χαιρέτησε ελληνικά

Όχι, δεν είναι ανακοίνωση της «χρυσής αυγής». Ακόμα κι αυτή, που στην αρχή «αγκάλιασε» τον παίκτη, αναγκάστηκε να αποσύρει την ανακοίνωση, αφού ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ήταν βλακεία του και  είπε ότι «συχαίνεται το ναζισμό και το ρατσισμό» (μένει να το δούμε στη συνέχεια αυτό). Την απίθανη ανακοίνωση που θα διαβάσετε, την έβγαλε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Ελπίζουμε, μετά από αυτό, η ΕΠΟ να επιληφθεί του ζητήματος και για αυτούς. Αυτοί είναι οι  πραγματικοί ναζί. Αν για τον Κατίδη υπάρχουν αμφιβολίες, αν ήξερε τι έκανε, τούτοι εδώ είναι περισσότερο από βέβαιο πως είναι ναζί. Επικίνδυνοι ναζι.  Και ξέρουν ακριβώς τι κάνουν.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ντροπής:

-Κατίδης- ναζί-


«Επ’ ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο μεγαλύτερο ίσως σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αρχηγό της Εθνικής ομάδας των νέων Γιώργο Κατίδη, τον οποίο προσπαθεί να εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, γιατί χαιρέτησε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Έλληνες φίλαθλους (!!!), η μαφία του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, παρακλάδι της Κυβέρνησης Κόζα Νόστρα, που έχει βάλει στόχο οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του παγκόσμιου ανθέλληνα αφέντη της.

Για το Σ.Π.Π.Κ.Ι. ο Έλληνας Γιώργος Κατίδης πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία στο προσεχώς Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος και ισόβιος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά κάποιον προπονητή Λίνεν, ας πάρει το κασκωλάκι του και το τεφτέρι του που αγόρασε από τα παλαιοπωλεία της Ανατολικής Γερμανίας και αφού ξεπεράσει τα δικά του ψυχολογικά προβλήματα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου ας μας αδειάσει τη γωνιά κι όταν μελετήσει την Ελληνική Ιστορία και αντιληφθεί τι πρεσβεύει το έμβλημα της ομάδας που τον πληρώνει πλουσιοπάροχα, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινούν, να ζητήσει εκείνος συγγνώμη. Το τελευταίο ισχύει και για τους τραγικούς κι ελάχιστους για το μέγεθος του σωματείου, παράγοντες της ΑΕΚ.

Ο Σ.Π.Π.Κ.Ι. στηρίζει τους ΈΛΛΗΝΕΣ ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ι. Δρακάτος Χ. Δάβουλος»

newsIt

Advertisements

One thought on “Προπονητές(;): Ισόβιος… αρχηγός της Εθνικής ο Κατίδης – Χαιρέτησε ελληνικά

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.