Επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς Πακιστανούς μετανάστες!

Πετώντας ένα αναμμένο στουπί ποτισμένο με εύφλεκτο υγρό στο σπίτι όπου έμεναν, άγνωστοι επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς, μετανάστες από το Πακιστάν.

Αφού έσπασαν την πόρτα της εισόδου, πέταξαν στο εσωτερικό ένα αναμμένο στουπί και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η ομάδα των ατόμων που πέταξε το αναμμένο στουπί αποτελούνταν από πέντε άτομα.

Η φωτιά σβήστηκε από έναν από τους Πακιστανούς που την ώρα της επίθεσης κοιμόταν στο ισόγειο του σπιτιού.

Η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα της Ναυπάκτου και έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία.

πηγή: iefmerida

Advertisements

4 thoughts on “Επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς Πακιστανούς μετανάστες!

  1. Δεν αναφέρεται στο κείμενο; Αλλάζει την ουσία, δηλαδή; Αν γινόταν Πάτρα, Αθήνα, Πρέβεζα ή Δράμα θα είχε άλλη σημασία;

    Μου αρέσει!

  2. Αναφέρεται στην εντελώς τελευταία πρόταση. Και να μην αλλάζει η ουσία, στην είδηση είθισται ν’ αναφέρεται ο τόπος (και ο χρόνος) του συμβάντος. Φανταστείτε ειδήσεις: «Κάπου στον πλανήτη έγινε σεισμός μ’ εκατό νεκρούς», «Βομβιστική επίθεση κάπου στον κόσμο με δέκα νεκρούς» κτλ.

    Μου αρέσει!

  3. Δεν ξέρω σε ποια σχολή δημοσιογραφίας τα ακούσατε αυτά αλλά, εδώ, καταρχήν δεν λέμε «κάπου» και κατά δεύτερο, το γράφουμε σαφώς. Αφού δεν αλλάζει την ουσία, αφού δεν προσθέτει κάτι που δεν εγινε, αφού είναι 100% δεοντολογικό, δεν κατανοώ καθόλου την ανάγκη να γραφτεί στον τίτλο το μέρος, η μέρα, η ώρα κλπ. Ο τίτλος είναι τίτλος και το κείμενο άλλο πράγμα.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.