Η αλήθεια για μένα και την εφημερίδα «Η Αυγή»

Επειδή ήδη υπάρχουν αριστερά – δεξιά φήμες  και διάφορα σχόλια στα sοcial media -ειδικά από υποψήφιο βουλευτή κόμματος – που αφορούν τη σχέση μου με την εφημερίδα ΑΥΓΗ, και μερικοί, χωρίς να ξέρουν τίποτα, γράφουν τερατώδη ψέματα, επιθυμώ να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους.

Στην εφημερίδα Αυγή, και συγκεκριμένα στην Αυγή της Κυριακής, ξεκίνησα να γράφω περίπου στα μέσα της χρονιάς 2009. Ευχαριστώ από καρδιάς για αυτή τη δυνατότητα που μου δόθηκε, αρχικά τον τότε διευθυντή του ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5″, Θανάση Καρτερό, και έπειτα τους Αριστείδη Μανωλάκο,  Νίκο Φίλη και Δημήτρη Βίτσα.   Από τις αρχές Οκτωβρίου του 2007, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζα, είχα σταματήσει να εργάζομαι. Αυτό κράτησε πάνω από ένα χρόνο, διάστημα το οποίο οι γιατροί μου είχαν απαγορεύσει να εργάζομαι σε συνθήκες όπου θα μ’έβλεπε ο ήλιος.  Η φύση και το σημείο της επέμβασης ήταν τέτοια που απαιτούσε σκιά. Η πρόσληψή μου στην Αυγή έγινε την 1η Σεπτεμβρίου του 2009 και τα 50 ένσημα που προσκόμισα στο Δήμο Αθηναίων, είναι ακριβώς αυτά που πρόλαβε να μου ¨κολλήσει» η ΑΥΓΗ. 

Ως εκ τούτου, ουδεμία σχέση έχει η ΑΥΓΗ με το διάστημα που εγώ έμεινα άνεργος, ουδεμία δυνατότητα δεν είχε η ΑΥΓΗ να με ασφαλίσει εκείνη την περίοδο. Δεν με ήξερε καν ότι υπάρχω, δεν είχα καμία απολύτως επαφή με την εφημερίδα. Κάθε άλλη υπόνοια, κάθε άλλη εικασία, κάθε άλλη φήμη δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και είναι ψευδές. Τις στιγμές της μεγαλύτερης αγωνίας της ζωής μου και των παιδιών μου, θα ήταν φρόνιμο, άνθρωποι που δεν επιθυμούν να συμπαρασταθούν,   τουλάχιστον να μην λασπολογούν. Στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι το χέρι που με ταΐζει. Και στην προκειμένη περίπτωση, η εφημερίδα Αυγή  είναι ένα χέρι που με μ’έχει ταΐσει, σε πολύ δύσκολες στιγμές για μένα, και δεν σκοπεύω να το δαγκώσω.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου οποιωνδήποτε άνθρωπο μου συμπαραστέκεται αυτή τη στιγμή και είστε χιλιάδες. Ευχαριστώ θερμά επίσης και τις ηγεσίες των Οικολόγων Πράσινων, Φιλελεύθερης Συμμαχίας,  Δημ. Αρ. , ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους Ευάγγελο Βενιζέλο, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Φώτη Κουβέλη, πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, που έχουν ενδιαφερθεί προσωπικά.

Advertisements

2 thoughts on “Η αλήθεια για μένα και την εφημερίδα «Η Αυγή»

  1. Νίκο είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου, που το πρόβλημά σου συνέπεσε με προεκλογική περίοδο. Κοίτα να το λύσεις πριν τις εκλογές. Κατά τ’ άλλα είμαστε μαζί σου. Όπως και με τους χιλιάδες άλλους μετανάστες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.