Ο Καμμένος έκανε πλάκα με τον Σαμαρά, που προσπάθησε να συναντηθεί μαζί του

Σημεία των καιρών. Η απόλυτη παρακμή της πολιτικής ζωής του τόπου. Στις κρισιμότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας της χώρας, εκλεγμένοι πολιτικοί της, «σκυλεύουν»  με κάθε τρόπο στο πληγωμένο της σώμα. «Θαυμάστε» συμπεριφορά  σοβαρού πολιτικού άνδρα…

Πλάκα έκανε ο Καμμένος με τον Σαμαρά που προσπάθησε να συναντηθεί μαζί του

Πλάκα έκανε ο Πάνος Καμμένος στον Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του προέδρου της Ν.Δ. να κανονίσει τα ραντεβού του με τους αρχηγούς των κομμάτων, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολή που θα λάβει για το σχηματισμό κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον Real Fm, ο κ. Σαμαράς πήρε τηλέφωνο στα γραφεία του κόμματος του κ. Καμμένου και ζήτησε τον πολιτικό διευθυντή του κόμματος προκειμένου να κανονιστεί η συνάντηση με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όμως στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο ηθοποιός και βουλευτής πλέον των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαικάλης ο οποίος του είπε ότι διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Καμμένου είναι ο κ. Γεωργαλάς, «όπως λέγατε τόσον καιρό», αλλά «αυτή τη στιγμή δεν είναι εδώ τον έχουμε στείλει έξω για κάποιες δουλειές». Ο Πάνος Καμμένος αρνήθηκε κάθε ραντεβού με τον κ. Σαμαρά.

Πηγή: LiFO

Advertisements

One thought on “Ο Καμμένος έκανε πλάκα με τον Σαμαρά, που προσπάθησε να συναντηθεί μαζί του

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.