Αποκλειστικό! Για ληστεία και άλλα αδικήματα, δικάζεται ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής

Για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, δικάζεται στις 14 Μαΐου 2012, μια εβδομάδα ακριβώς μετά τις βουλευτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, υπεύθυνος τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που ήλθε σε γνώση μας από νομικούς κύκλους που  χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα,  ο Κασιδιάρης κατηγορείται ως υπαίτιος  του ότι, με πρόθεση παρείχε συνδρομή σε 5 άγνωστους δράστες οι οποίοι ενεργώντας από κοινού πλησίασαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου τον παθόντα, καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών,  και αφού αρχικά του επιτέθηκαν με γκλομπ με χτυπήματα σε όλο του το σώμα, στη συνέχεια του κατέφεραν χτύπημα με μαχαίρι στο οπίσθιο τμήμα του δεξιού μηρού και απαίτησαν να τους παραδώσει την αστυνομική του ταυτότητα. Ο ίδιος αρνήθηκε αλλά οι δράστες του την αφαίρεσαν δια της βίας.
Ο κατηγορούμενος  Ηλίας Κασιδιάρης, παρείχε στους δράστες το αυτ/τό του, την πινακίδα του οποίου πρόλαβε και σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας, καθηγήτρια του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου.»
Με αυτό τον τρόπο η αστυνομία έφτασε στο όνομα του συγκεκριμένου χρυσαυγίτη, σημερινού υπεύθηνου τύπου αλλά και υποψηφίου βουλευτή! Με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη, δηλαδή, διέφυγαν οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση. Οι ίδιοι, αφού επιτέθηκαν στον καθηγητή,  φεύγοντας πετούσαν φειγ-βολάν της Χ.Α, όπως αναφέρθηκε επίσης από αυτόπτες μάρτυρες.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι την ώρα την εν λόγω επίθεσης, βρισκόταν σε ραντεβού στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, ως ιατρικός επισκέπτης,  και ότι το αυτ/το του ήταν παρκαρισμένο στο παρκινγκ του νοσοκομείου, ισχυρισμός ,όμως, που καταρρίπτεται κατηγορηματικά από αυτόπτες μάρτυρες.
Έτσι, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση του χώρου της ακροδεξιάς,ένα ακόμα εκλεκτό μέλος της Χρ. Αυγής,  μαζί με άλλους πέντε ομοϊδεάτες του, δικάζεται για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, μόλις μια βδομάδα μετά τις εκλογές. Καλό είναι να μάθει ο κόσμος μερικά πράγματα παραπάνω, για αυτούς που μπορεί και να βάλει με τη ψήφο του στην Βουλή των Ελλήνων.
Advertisements

11 thoughts on “Αποκλειστικό! Για ληστεία και άλλα αδικήματα, δικάζεται ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής

 1. Παράθεμα: Εκλεκταί υποψηφιότητες -7: Υποψήφιος Χρ.Αυγής δικάζεται για ληστεία « Ροΐδη Εμμονές

 2. Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον Μπρέιβικ είναι εντελώς συμπτωματική

  .
  http://edromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8381:η-χρυσή-αυγή-είναι-φασισμός
  Η Χρυσή Αυγή είναι φασισμός – Σάββατο, 28 Απρίλιος 2012
  Πόσο πατριώτες είναι οι θαυμαστές των γερμανοτσολιάδων και των Ες-Ες;
  Του Λεωνίδα Σακλαμπάνη
  Η πρώτη ιστορία έχει να κάνει με την οργάνωση “Χ”. Το βιβλίο πήρε τον τίτλο από την οργάνωση “Χ”, αλλά έχει και ένα συμβολισμό ιδιαίτερο η οργάνωση αυτή»
  Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για ληστεία, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου του.
  Στις 6 Ιουνίου του 2010, λίγους μήνες δηλαδή πριν από τις δημοτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο νεαρός που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός, ως αυτός που «βρίσκεται δίπλα στον αρχηγό και απολαμβάνει την εύνοιά του», παρουσιάζει το βιβλίο του Τομέας Χ. Όπου οργάνωση «Χ», δεν είναι άλλη από τους γνωστούς Χίτες, την οργάνωση που στήριξε την κατοχική κυβέρνηση παραλαμβάνοντας οπλισμό από τα SS της ναζιστικής Γερμανίας, συνεργαζόμενη με την κατοχική δωσίλογη κυβέρνηση Τσολάκογλου. Σημειολογικά, η συγκεκριμένη παρουσίαση βιβλίου έχει πολύ περισσότερη σημασία από άλλες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για την τελευταία, πριν από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην πολιτική ζωή της χώρας (Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας) και την τελευταία που τα μέλη της μιλούν ακόμη ελεύθερα και τοποθετούνται με βάση την πραγματική, σήμερα υπό κάλυψη ιδεολογία τους, αυτή των υμνητών του φασισμού.
  Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου και αφού ο Κασιδιάρης αναλύει τα κεφάλαια του συγγραφικού του έργου, το λόγο πήρε ο φίρερ Μιχαλολιάκος. Η στιγμή είναι αποκαλυπτική, ειδικά για την εμφάνισή του. Προφανώς, για να τιμήσει τη δράση των ταγματασφαλιτών και των συνεργατών τους, παρουσιάζεται με μία μαύρη μπλούζα η οποία φέρει πάνω της το σήμα των SS-Totenkopf, δηλαδή τη νεκροκεφαλή των Waffen SS (φωτό), των ταγμάτων που ευθύνονται για χιλιάδες δολοφονίες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αν μη τι άλλο, δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως και αυτό το σήμα προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα, όπως με πάθος πλέον υποστηρίζουν τα μέλη της φασιστικής οργάνωσης για το ναζιστικό χαιρετισμό τους …
  .

  ΤΟΜΕΑΣ Χ
  Ο ήχος από τις εκπυρσοκροτήσεις ήταν εκκωφαντικός. Χιλιάδεςμολύβδινες σφαίρες ξεχύθηκαν μεμιάς στον αέρα και ταξίδεψαν γιαλίγα μέτρα ελεύθερες προτού καταλήξουν στον μακάβριοπροορισμό τους. Οι ανθρώπινες σάρκες και τα οστά σχίστηκαντόσο εύκολα, όσο το βούτυρο που δέχεται τη νύξη ενός μαχαιριού. Όσοι βάδιζαν στις εσωτερικές γραμμές της πομπής επέζησαν τουφονικού πυρός. Αυτοί ήταν και οι πλέον άτυχοι. Η βοή τωνεκρήξεων που έπληξε τα ώτα τους, καλύφθηκε μεμιάς από τηνφρικτή ιαχή της εφόδου. Τη στιγμή εκείνη σε όποια κατεύθυνση καιαν έστρεφαν το κεφάλι τους αυτοί οι φασίστες θα έβλεπαν ακριβώςτην ίδια εικόνα. Χιλιάδες σκοτεινά πρόσωπα, απόκοσμα σαν τωνδαιμόνων, μελαμψά και άγρια, με έντονους μύστακες και σκούρα,πυκνά μαλλιά. Οι Αντιεξουσιαστές βρίσκονταν παντού. Χιλιάδεςπολεμιστές ντυμένοι στα μαυροκόκκινα είχαν με μία δρασκελιάκατέβει από τους λόφους και ξεχύνονταν με μανία καταπάνω τους.Μέσα σε λίγες μόνο στιγμές η πομπή των θηραμάτων είχε αρχίσεινα σφαγιάζεται χωρίς έλεος. Το κονσερβοκουτι ειχε βγει παγανιά.Άοπλοι και αδύναμοι οι χρυσαυγίτες δέχθηκαν αγόγγυστα τη μοίρατους. Όσα χέρια υψώνονταν στην πρωτογενή θέση άμυνας,θερίζονταν σα στάχυα. Αμέσως μετά κόβονταν τα ακάλυπτακεφάλια. Η μανία των επιτιθέμενων ήταν μεθοδευμένη. Τα ξίφητους έκοβαν ό,τι εξείχε. Χέρια, πόδια, κεφάλια είχαν γεμίσει κάθεάκρο του στενού δρόμου. Η ορδή των ηττημένων είχε αποκλειστείαπό όλες τις πλευρές. Η φυγή από τον τόπο του μαρτυρίου ήταναδύνατη. Προηγουμένως, στο στρατόπεδο, είχε επίτηδες αφεθεί μίαελεύθερη οδός διαφυγής στον εχθρό. Αυτή τη φορά όμως στοσχέδιο των Αντιεξουσιαστών υπήρχε μόνο ο θάνατος.
  .

  .
  http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=13&t=183985
  ΤΟΜΕΑΣ Χ – Ιούνιος 11th, 2010
  .
  Από το 3’27» και μετά ο αρχηγός στις 6 Ιουνίου 2010 με το μπλουζάκι

  Μου αρέσει!

 3. Αγαπητέ Κούνελε,
  Το «Αποκλειστικό» το αφαίρεσα ως περιττό σε ένα ρεπορτάζ που, έτσι κι αλλιώς, είναι αποκλειστικό. Μπορείς να το αμφισβητήσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος στην Ελλάδα, ως μη Αποκλειστικό αυτό;
  Σε προκαλώ, μιας και φαίνεται να το αμφισβητείς.

  Μου αρέσει!

 4. Και ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος για το τι κάνουν οι Χρυσαυγήτες???? Τόσο καιρό που είσασταν ???? Εγώ προσωπικά τους συχαίνομαι, αλλά θα τους ψηφίσω, έτσι για να σας μπω στο μάτι κολοΝΔούτες και Πασόκοι !!!

  Μου αρέσει!

 5. Παράθεμα: Για συνδρομή σε ληστεία στου Ζωγράφου δικάζετε ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής. « Zografou bloging

 6. Παράθεμα: Ανώνυμος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.