Αστυνομικός έκλεψε περίπτερο!

Ποιος είπε ότι οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι με αδυναμίες; Να, ένας από αυτούς, τσακώθηκε με έναν περιπτερά και από τα νεύρα του, «σούφρωσε» και μερικά πραγματάκια. Η είδηση πιο κάτω είναι διαφωτιστική. 

Αστυνομικός προκάλεσε φθορές σε περίπτερο και αφαίρεσε αντικείμενα μικρής αξίας απ’ αυτό, έπειτα από καβγά που είχε με τον ιδιοκτήτη του.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, όταν ο 28χρονος αστυφύλακας διαπληκτίστηκε με τον 44χρονο περιπτερούχο με αφορμή την τιμή ενός προϊόντος.

Σε έξαλλη κατάσταση, ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, άρχισε να προκαλεί ζημιές στα εμπορεύματα και στις εγκαταστάσεις του περιπτέρου, ενώ αποχωρώντας με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του άρπαξε προϊόντα μικρής χρηματικής αξίας.

Λίγο αργότερα συνελήφθη από συναδέλφους του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Έρευνας.

tvxs

Advertisements

One thought on “Αστυνομικός έκλεψε περίπτερο!

  1. Και οι Αστυνομικοί είναι άνθρωποι άρα κάπου τους καταλαβαίνω όταν δεν συγκρατούν τα νεύρα τους μακάρι όμως να δικαστεί μιας και είναι Αστυνομικός άρα πρέπει να δείχνει το παράδειγμα. Δυστυχώς αρκετοί από αυτούς πολιτικά ανήκουν στην ακροδεξιά και για αυτό στην Ελλάδα έχουμε γνωρίσει πολλά περιστατικά Αστυνομικής Βίας 😦

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.