Και το καφενείο της Βουλής… έκλεβε το Δημόσιο!

Για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 316.472 ευρώ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Κορίνθου ο επιχειρηματίας που διαχειριζόταν το καφενείο της Βουλής.

Ο 49χρονος άνδρας, ανέλαβε, πριν από δύο χρόνια, τη συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα και, όταν την εγκατέλειψε, άφησε απλήρωτους και χωρίς συμπλήρωση ενσήμων τους εργαζόμενους, οι οποίοι, μάλιστα, είχαν εργαστεί υπερωρίες.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Συνελήφθη στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 49χρονος Έλληνας, επιχειρηματίας – νόμιμος εκπρόσωπος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων – ζαχαροπλαστείων), για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, σε βάρος του 49χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 316.472,15 ευρώ. Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου».

Στο μεταξύ, τα κόμματα της Αριστεράς είχαν θέσει το ζήτημα του τρόπου διαχείρισης του κυλικείου της Βουλής από τον εν λόγω επιχειρηματία, ενώ εκείνος διαμαρτυρόταν ότι η συγκεκριμένη επαγγελματική δραστηριότητα τού απέφερε μηδενικά έσοδα.

Ωστόσο, τα «μηδενικά» έσοδά του δεν τον εμπόδισαν να έχει στην κατοχή του μια Ferrari και ένα πολυτελές Hummer, όπως προέκυψε από τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Πηγή: TheInsider

Advertisements