Αποκλειστικό! Τα ονόματα και οι φωτογραφίες των δυο μεταναστών που σκοτώθηκαν στο Κρυονέρι

Τους μάθαμε μόνο ως «οι δυο μετανάστες από το Πακιστάν που «θυσιάστηκαν» για να σώσουν δυο Έλληνες ηλικιωμένους». Μετά από επίμονο ρεπορτάζ και με τη βοήθεια φίλης της οικογένειας, μάθαμε τα ονόματά τους, έχουμε τις φωτογραφίες τους αλλά και άλλα στοιχεία.

Αριστερά ο Humayun Anwar, 18,5 ετών και δεξιά ο  Wakar Ahmed, 33 ετών.

Ο  Humayun Anwar (Χομαγιούν), ο μικρότερος νεκρός, ήταν γεννημένος στις   4 Αυγούστου 1993 και δεν είχε κλείσει ούτε τα  19! Ζούσε εδώ με τον θείο του, ο οποίος και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά.

Ο δεύτερος, ο Wakar Ahmed (Βακάρ, ή Αφζάλ για τους φίλους του) ήταν γεννημένος στις  1 Ιανουαρίου 1979   και ήταν 33 χρονών. Ο Wakar ήταν συγχωριανός των δυο πρώτων.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη χρημάτων για την μεταφορά των σορών στο Πακιστάν.  Απαιτούνται περίπου 3000€ και για τον καθένα . Για αυτό το σκοπό, υπάρχει ο παρακάτω λογαριασμός:

Εθνική Τράπεζα:

Αριθμός λογαριασμού : 662/610130-57 στο όνομα NADEEM QAISER LATIF (θείος του 19χρονου και παιδικός φίλος του Wakar)

IBAN: GR9501106620000066261013057

Ο  καθένας, έστω και αν οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι για όλους μας, μπορεί να προσφέρει ακόμα και 5€ ή 10€.

Ας δείξουμε ότι δεν έχουμε απολέσει την ανθρωπιά μας!

Advertisements

9 thoughts on “Αποκλειστικό! Τα ονόματα και οι φωτογραφίες των δυο μεταναστών που σκοτώθηκαν στο Κρυονέρι

 1. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε λίγα χρήματα για να ταφούν στον τόπο τους τα παιδιά, ειδικά σήμερα που ο ρατσισμός ανδρώνεται σε αυτή τη χώρα.

  Μου αρέσει!

 2. ¨οντως ο κωδικος swift ειναι βασικός, μου ετυχε τελευταια και δεν γινόταν αλλιως για όποιον θελει να στειλει απο εξωτερικο. Επισης υπαρχει η δυνατότητα για αποστολή χρηματων με moneygram από ACS πολυ ευκολα μονο που ειναι λιγο παραπανω η προμηθεια.(20 ευρω πριπου). Με αυτό τον τροπο χρειαζεται μονο το ονομα του παραληπτη και να τα παραλαβει απο ACS της περιοχης του. Απλα πρεπει να ειδοποιηθει ο ανθρωπος.

  Μου αρέσει!

 3. Παράθεμα: Ο καλός μετανάστης « Lagrimas de oro

 4. Παρότι γνωρίζω ότι οι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ -και όχι μετανάστες-, τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς, δημιουργούν κάποια προβλήματα,-λες και οι ιθαγενείς δεν δημιουργούν- εδώ έχουμε να κάνουμε με κλασική περίπτωση, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, και αυτοθυσίας, που σπανίως συναντάμε σήμερα. Αισθάνομαι συγκινημένος -όχι όπως λένε σ’αυτες τις περιπτώσεις τα καθίκια οι πολιτικοί- πραγματικά. Πιστεύω ότι πρέπει να δημοσιοποιούνται έντονα ως παράδειγμα,και ως υπενθύμιση προς όλους μας, ότι η μεγαλοσύνη δεν γνωρίζει από χρώματα, θρησκείες ‘η’ όποιον άλλο διαχωρισμό.

  Μου αρέσει!

 5. Κύριε Αgo διάβασα ότι υπάρχει και σοβαρά τραυματισμένος.έχετε στοιχεία του και σε πιό νοσοκομείο βρίσκεται?Θα θέλαμε να βοηθήσουμε

  Μου αρέσει!

 6. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Αν θέλετε να βοηθήσετε, υπάρχει ακόμα ο λογαριασμός. Τα χρήματα που θα μαζευτούν εκεί, θα σταλούν στις οικογένειες των 2 παιδιών.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.