Φασιστικό «μανιφέστο» του Ν. Καρβέλα υπέρ Καρατζαφέρη

Για τον Καρβέλα τι να σας πω εγώ τώρα;  Εσείς τον ξέρετε όλοι καλύτερα από μένα. Ας θυμίσω μόνο ότι είναι ο στιχουργός των «τραγουδιστών» στις εκπομπές της Ανίτας Πάνια.  Σήμερα μάθαμε και ότι είναι θαυμαστής του Καρατζαφέρη. Αναμενόμενο, φυσικά αφού τέτοιο εγκέφαλο μόνο σε τέτοιο κεφάλι θα μπορούσε να κατοικήσει(;). Διαβάστε πιο κάτω το  φασιστικό «μανιφέστο» του.

«Χθες ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που άκουσα από στόμα πολιτικού ανδρός κάτι που επιτέλους ξεφεύγει από τα στενά όρια της απόλυτης ηλιθιότητας και τιποτολογίας που χαρακτηρίζει τον πολιτικό λόγο των ανίκανων αυτών του κοινοβουλίου.

Μιλάω για τον Γιώργο Καρατζαφέρη και την εισήγησή του, εκτός του μαντρώματος των λαθρομεταναστών, να έχουν νόμιμο δικαίωμα οι πολίτες αυτής της χώρας να προστατεύουν τη ζωή τους και τα υπάρχοντά τους.

Να έχουν το νόμιμο δικαίωμα να χρησιμοποιούν όπλα εναντίον των αποθρασυμένων αλλοδαπών που κλέβουν, βιάζουν και δολοφονούν τις περισσότερες φορές ατιμωρητί.

Βέβαια αυτή η χώρα έχει συνηθίσει στον βιασμό της από τα επίλεκτα τέκνα της χρόνια τώρα, γιατί να ασχοληθεί με τους ανώνυμους αλλοδαπούς; Αυτοί είναι ένα απλό πταίσμα μπροστά στο παρατεταμένο έγκλημα που βιώνει η Ελλάδα τουλάχιστον επί τρεις δεκαετίες.

Η υφήλιος γνωρίζει τι είναι «έγκλημα και τιμωρία». Η Ελλάδα διδάσκει στον υπόλοιπο κόσμο τι είναι το «έγκλημα και ατιμωρησία».

Και επανέρχομαι στον Καρατζαφέρη που έθιξε το θέμα των λαθρομεταναστών που είναι μία από τις δύο μάστιγες της Ελλάδας είτε συμφωνείτε είτε όχι.

Η άλλη μάστιγα είναι η ανηθικότητα, η ασυδοσία και η ανικανότητα των περισσότερων πολιτικών της.

Δεν ασχολούμαι με τις ετικέτες που προσάπτει η κοινή γνώμη στους ανθρώπους. Το θεωρώ απόλυτα μικρονοϊκό.

Δεν με αφορά η ετικέτα «αριστερός», «δεξιός», «κεντρώος», «κεντροδεξιός», «ακροδεξιός». Δεν με νοιάζει αν ο κύριος Καρατζαφέρης είναι «εξωγήινος».

Ο δογματισμός είναι για τους ηλίθιους.

Ο κομματισμός είναι για τους ηλίθιους.

Ο ηλίθιος δογματισμός και ο κομματισμός έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Για μένα υπάρχει σωστό ή λάθος.

Ηθικό ή ανήθικο.

Δίκαιο ή άδικο.

Αλήθεια ή ψέμα.

Οι καιροί αλλάζουν.

Οι άνθρωποι αλλάζουν.

Το σύνταγμα και οι νόμοι θα έπρεπε να αλλάζουν και να αναπροσαρμόζονται στις απαιτήσεις των καιρών.

Η μετριοπαθής πολιτική και η εθελοτυφλία των ηλίθιων και ανίκανων αυτού του κοινοβουλίου, οδηγεί μόνο στην καταστροφή αυτής της χώρας και τη συνεχή ταπείνωσή της.

Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν και ακραίες λύσεις. Ακραία πνεύματα.

Δυστυχώς όμως δεν φτάνει μόνο ένας Καρατζαφέρης, χρειάζονται πολλοί περισσότεροι για να βρει η έννοια της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας και την πρακτική της σημασία…

Έστω όμως και σαν απλή εισήγηση που δεν θα βρει ποτέ της ευήκοα ώτα και θα θαφτεί για πάντα κάτω από την ισοπεδωτική ηλιθιότητα των ισχυρών και των πολλών, στα δικά μου τα αυτιά ακούστηκε σαν ήχος αναστάσιμος…»

iefimerida

Advertisements

2 thoughts on “Φασιστικό «μανιφέστο» του Ν. Καρβέλα υπέρ Καρατζαφέρη

  1. Καλά είπαμε να είναι…, αλλά τόσο; Ουσιαστικά προτείνει χούντα. Η ξενηλασία των μεταναστών είναι το μικρότερο κακό από όσα κηρύττει. Αλλαγή νόμων, Συντάγματος κλπ (θεωρητικά έχει δίκιο, αλλά στο σύνολο των λεγομένων του) έχουμε μόνο όταν εμφανίζονται επαναστατικές αλλαγές ή δικτατορίες…

    Μου αρέσει!

  2. Αυτή η συλλογική ευθύνη είναι που οδήγησε στα μεγαλύτερα δεινά του αιώνα… Τσουβάλιασμα, χαρακτηρισμός και νομιμοποίηση της δολοφονίας. Ναι, ίσως θα έπρεπε να έχουμε δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε τις περιουσίες μας, ακόμη και με όπλα, δεν ξέρω, δεν είμαι νομικός (αν και είμαι κάθετα αντίθετη στα όπλα). Αλλά είναι άκρως επικίνδυνο το να περνάει στο ντούκου αυτό το τσουβάλιασμα, κάτω από τον όρο «αποθρασυμένοι λαθρομετανάστες»… Αναρωτιέμαι τι θα προτείνουν: να ζητάμε χαρτιά και διαβατήρια πριν πυροβολήσουμε;; Να περιμένουμε, άραγε, να μπούνε στο σπίτι μας πριν πυροβολήσουμε, ή προληπτικά να τους σκοτώνουμε στους δρόμους;;
    Με τρομάζει αυτή η καινούργια Ελλάδα…

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.