Αυτοί παραπέμπονται στον εισαγγελέα για τα εμβάσματα

Μεταξύ των τεσσάρων που παραπέμπει η Βουλή στον εισαγγελέα,  για τα εμβάσματα που έβγαλαν στο εξωτερικό, τη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το όνομα του πρώην ευρωβουλευτή του ΚΚΕ. Ως σήμερα ξέραμε ότι οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος του Περισσού, έδιναν την αμοιβή τους στο κόμμα και κράταγαν μόνο ένα μικρό ποσό. Μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι…

Τέσσερις στον εισαγγελέα για τα εμβάσματα

Τα ονόματα 4 βουλευτών που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό με εμβάσματα άνω των 100 χιλιάδων ευρώ έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κ. Αργύρης. Σύμφωνα με τον κ. Αργύρη ελέγχθησαν 24 βουλευτές και βρέθηκαν 4 που έδωσαν ανακριβή στοιχεία οι κ. Βελόπουλος του ΛΑΟΣ,  Γιώργος Δημητρακόπουλος (πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, τώρα στέλεχος της ΔΗΣΥ), Κωνσταντίνος Δρούτσας, πρώην ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και Ισίδωρος Κούβελος. Και οι 4 θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Εφετών για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Πάντως δεν ξεκαθαρίστηκε που ακριβώς έγκειται η ανακρίβεια κάτι που θα διευκρινιστεί με την έκθεση των ορκωτών λογιστών.

 lifo

Advertisements

3 thoughts on “Αυτοί παραπέμπονται στον εισαγγελέα για τα εμβάσματα

  1. Kαι ποιος σου είπε ότι ο εν λόγω λογαριασμός του τεως ευρωβουλευτή του ΚΚΕ έχει οποιαδήποτε σχέση με την αμοιβή του; Έκανε δήλωση χθες βράδυ ότι αντιστοιχεί σε ποσό από πώληση προσωπικής περιουσίας του. Γιατί γράφετε ανακρίβειες και στιγματίζετε ανθρώπους πριν καν αποφασίσει η δικαιοσύνη; Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται καν για μέλος του ΚΚΕ αλλά για συνεργαζόμενο. Αφήστε να κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της και μετα την απόδοση της αναφερθείτε στην υπόθεση έτσι όπως πρέπει.

    Μου αρέσει!

  2. Μάλιστα. Και γιατί το έβγαλε έξω αφού τόσο πολύ πονάει, όπως όλοι οι βουλευτές μας άλλωστε, την πατρίδα;

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.