«Τάγματα εφόδου» και «στρατόπεδα συγκέντρωσης» ζητάει ο Καρατζαφέρης

Αρχικά είχε ζητήσει να πυροβοληθούν οι συνδικαλιστές που αποτρέπουν την ανάπτυξη της χώρας. Έπειτα υποσχέθηκε ότι θα εκτελέσει τους μετανάστες που στέλνουν λεφτά τις χώρες τους. Πλέον,όμως, όλα αυτά είναι  μπαγιάτικα και τα νέα μέτρα που προτείνει  ο πρόεδρος του ΛάΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, στοχεύουν ακριβώς στην καρδιά της δημοκρατίας. Ούτε λίγο ούτε πολύ, προτείνει  τον οπλισμό του κόσμου και τον εγκλεισμό σε στρατόπεδα των μεταναστών. Μάλιστα, όπως κάνει σαφές, «να φάνε ένα πιάτο φαΐ, μόνο όσοι παράγουν για την Ελλάδα». Οι υπόλοιποι, σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο του ΛάΟΣ, θα πρέπει να αφεθούν να λιμοκτονήσουν ή, σύμφωνα με τα πρότυπα που αυτός έχει στο μυαλό του, πιθανότητα και να περάσουν από κρεματόρια.  Διαβάστε πιο κάτω την παρέμβασή του στη Βουλή, όπου «οι πιρουέτες» διαδέχονται από απόλυτα επικίνδυνες  έως και φασιστικές προτάσεις. 

«Τα κόμματα δεν πρέπει να πάρουν λεφτά φέτος, εν μέσω αυτής της οικονομικής συγκυρίας. Αυτά τα 25 εκατομμύρια να τα δώσουμε στους φτωχούς Έλληνες και να κάνουμε εκλογές με όσα έχουμε. Τίμιες εκλογές.

Και επιτέλους, να κάνετε μία Σεισάχθεια για τα χρέη του απλού κόσμου και όχι να φέρνετε νόμο για τα δικά σας. Όταν το PSI πέτυχε, όπως πέτυχε, πείτε ότι όλα τα χρέη του ελληνικού λαού από ένα ποσό και κάτω, χαρίζονται.

Στον Αγ. Παντελεήμονα θα δώσουμε πνοή ή θα αφήσουμε την πόλη στα χέρια των ακραίων; Μπορεί να πιει κάποιος καφέ το βράδυ στην Ομόνοια; Επιτέλους! Ελλάδα είναι εδώ, όχι κάποια Μέση Ανατολή.

Δεν μπορεί να είναι οι Έλληνες και πεινασμένοι και τρομοκρατημένοι. Είμαστε και πεινασμένοι και ταπεινωμένοι, από τα κελεύσματα της Γερμανίας.

Δεν μπορεί να είμαστε και τρομοκρατημένοι και οικονομικά και κοινωνικά και από τις γραμμές που θέλουν να επιβάλουν εδώ από τη Γερμανία.

Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε άλλο τις δηλώσεις διαφόρων αξιωματούχων της που κάποιος από αυτούς μάλιστα σας περιποιήθηκε κι εσάς.

Δεν πολέμησαν οι γονείς μας το ’40 για να υποταχθεί η Ελλάδα στους Γερμανούς το 2012″.

Σε στρατόπεδα οι μετανάστες

Θέλουμε ενημέρωση για το θέμα της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο και απεμπλοκή της Ελλάδας από το «Δουβλίνο 2″.  Όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες. Ο στρατός εγκαταλείπει στρατόπεδα. Βάλτε τους μέσα. Και θα τρώει όποιος παράγει για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν ότι αν έρθει εδώ θα μπει σε στρατόπεδο, δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος να εγκληματεί. Και θα τρώει εάν παράγει», είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Καρατζαφέρης.

Από τους παράνομους μετανάστες βγαίνουν ετησίως από τη χώρα 12 δισ. ευρώ. Ό,τι και να κάνει ο Έλληνας, όποια θυσία και να κάνει, το έλλειμμα δημιουργείται από τα 12 δισ. που βγάζουν στη χώρα τους.

Δεν θα πληρώνουμε ισοβίως το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα το 1991. Αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “«Τάγματα εφόδου» και «στρατόπεδα συγκέντρωσης» ζητάει ο Καρατζαφέρης

Τα σχόλια είναι κλειστά.