Καρατζαφέρης εναντίων Βορίδη και Άδωνη

Οι «κακές παρέες» έφαγαν τους Βορίδη & Γεωργιάδη από το ΛάΟΣ, σύμφωνα με τον αρχηγό του μικρού ακροδεξιού κόμματος. Άλλοι,πάντως υποστηρίζουν ότι οι δυο βουλευτές είχαν καιρό που «κοιτούσαν» προς Συγγρού μεριά και απλώς τους δόθηκε μια χρυσή ευκαιρία να το πράξουν. Μια άλλη γνώμη λέει ότι «γλυκάθηκαν» με την εξουσία και αποφάσισαν να πετάξουν(;) το ακροδεξιό μανδύα τους. Ίδωμεν…

«Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απωλέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό, τότε το πρόβλημα είναι δικό τους», δήλωσε στη Real Νews ο πρόεδρος του ΛάΟΣ κ. Γ.Καρατζαφέρης απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κκ Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα.

Σε άλλη ερώτηση, ως προς με το ενδεχόμενο διαγραφής τους, είπε πως «υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν».

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα τι σημαίνει αν δεν ακολουθήσουν τα στελέχη του τη γραμμή του δήλωσε: «Σε κάποια υπουργεία , εκ του αντικειμένου δημιουργούνται και κακές συναναστροφές. Δεν θα ξεχάσω, όμως, τις ατέλειωτες ώρες του «σύν-ορκου» Μάκη Βορίδη στο γραφείο μου, μέχρι να φιξαριστεί ότι τελικά υπουργοποιείται και ποιο υπουργείο θα πάρει. Ούτε θα ξεχάσω την εξαιρετικά έντονη συναισθηματική φόρτιση του ‘Αδωνη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω δεν το έχουν ξεχάσει και αυτοί».

tvxs

Advertisements