Φωτογραφία-κόλαφος για τους αμφισβητίες του ραντεβού Πούτιν – Σαμαρά

Σε καιρούς που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας _ , κύριος Αντώνης Σαμαρά, έχει αναλάβει το δύσκολο φορτίο να φέρει σε πέρας την σωτηρία της πατρίδας, διάφοροι κακόπιστοι και κακεντρεχείς άνθρωποι, κυρίως δημοσιογράφοι που δεν ανοίκουν στο κόμμα της Λεωφόρου Συγγρού, προσπαθούν λυσσαλέα να τον πολεμήσουν. Και τι δεν σκαρφίζονται, στην προσπάθειά τους να πλήξουν το κύρος του κυρίου Σαμαρά. Δεν θα τους περάσει,όμως. Τελευταία τους προσπάθεια ήταν να αμφισβητήσουν τα επιτεύγματα   του μεγάλου ηγέτη, του μεγαλύτερου που γνώρισε η συντηρητική-πατριωτική παράταξη στην Ελλάδα, του ηγέτη που υπόσχεται να φέρει στον τόπο την Πολιτική Άνοιξη και που βρίσκεται τόσο κοντά να τα καταφέρει, ήταν η δυσπιστία τους για το ραντεβού με τον μεγάλο ηγέτη της φίλης Ρωσίας. Μιας χώρας που η ΝΔ _ τόσο πολύ έχει συμπαθήσει από την ημέρα της δημιουργίας της ( της χώρας). Αλλά έφαγαν τα μούτρα τους. Ιδού και οι αποδείξεις. Μετά από αυτό, όλοι στη Συγγρού ευελπιστούν να το βουλώσουν οι δημοσιογράφοι και να ασχοληθούν μόνο με τα άλλα κόμματα. 

Η «φώτο» από το antinews 

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Φωτογραφία-κόλαφος για τους αμφισβητίες του ραντεβού Πούτιν – Σαμαρά

  1. Δεν είναι μόνο ο Σαμαράς που λατρεύει αυτή τη χώρα αλλά ο μέσος Έλληνας, ο λόγος είναι απλός: το όπιο του λαού, άλλωστε ούτε ο ΓΑΠ δεν τόλμησε να χαλάσει αυτή τη σχέση…

    Κρίμα γιατί ο ιδρυτής του κομματός του είχε δηλώσει: η Ελλάδα ανήκει στη Δύση, κατά κάποιο τρόπο είναι τυχερός που πέθανε νωρίς.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι κλειστά.