Αντώνη, συναντήθηκες αλήθεια με τον Πούτιν; Υπάρχουν φώτο η βίντεο;

Είναι, φαίνεται προνόμιο των αρχηγών της ΝΔ_ να «βλέπουν» ηγέτες ξένων μεγάλων χωρών και τελικά να αποδειχτεί ότι δεν τους είδαν ποτέ. Μετά τη «συνάντηση» Καραμανλή – Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου, που έσπευσε Το Βήμα να μας πληροφορήσει αλλά που ποτέ δεν έγινε διότι απλώς ο Ερντογάν… δεν ήρθε στην Αθήνα, ήρθε ο Σαμαράς να «συναντηθεί» με τον Πούτιν που εκείνη την ώρα, όμως, μάλλον έκανε προπόνηση τζούντο. διαβάστε και γελάστε.

Ψύλλοι στ’αυτιά μου ε-μπήκαν-ε, σαν διάβασα σε τούτο εδώτο άρθρο τα παρακάτω: 

Μία και μόνο συνάντηση αποδεικνύεται ότι έκανε με κυβερνητικά στελέχη ο Α.Σαμαράς στην Μόσχα τη βδομάδα που μας πέρασε.

Αναλύοντας τη ρωσική μπλογκόσφαιρα, αλλά και τα επίσημα κυβερνητικά site σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποια αναφορά περί συνάντησης μεταξύ Βλ. Πούτιν και Α.Σαμαρά.Αντιθέτως όλες οι ενδείξεις…


…συγκλίνουν στο γεγονός ότι η υποτιθέμενη  συνάντηση με τον μέλλοντα Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας έγινε με τον Πρoσωπάρχη του Κρεμλίνου, Sergey Ivanof.

Η συνάντηση Σαμαρά – Ιβανώφ ετυχε ευρείας κάλυψης από τα ρωσικά ΜΜΕ, διηρκησε  μιάμιση ώρα – όπως η υποτιθέμενη με τον Βλ.Πούτιν – και σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο είχε την ίδια ατζέντα με την παρουσιαζόμενη στην Ελλάδα συνάντηση με τον Πούτιν.

Με τη σειρά μου κι εγώ, αναζήτησα μάταια στο Google κάποιο ρεπορτάζ που να επικαλείται ρωσικές πηγές και να περιγράφει τη συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά. Δεν βρήκα απολύτως τίποτα! Υποτίθεται ότι η συνάντηση έγινε στις 26 Ιανουαρίου. Στο site του πρωθυπουργικού γραφείου του Βλαντιμίρ Πούτιν η 26η Ιανουαρίου είναι γεμάτη άλλες συναντήσεις:

http://premier.gov.ru/eng/events/news/2012/1/26/

Θυμίζω ότι δεν υπάρχει καμία φωτογραφία από τη συνάντηση(;) Πούτιν-Σαμαρά με τη Ν.Δ να υποστηρίζει ότι αυτό οφείλεται στο ότι ο Ρώσος πρωθυπουργός ήθελε η συζήτηση να είναι…εμπιστευτική κι ουσιαστική!

Ο Αντώνης πάντως έκανε και δήλωση μετά τη…συνάντηση:

parapolitiki.com

Advertisements