Η ευσεβής πατριωτική συμμορία του Βορρά

Χωρίς δικό μας σχόλιο, διαβάστε το παρακάτω κείμενο. 

Το κείμενο αναδημοσιεύεται από το blog του Ροϊδη 

Οι εντιμότατοι φίλοι της Εκκλησίας

Γράμμα από το ΛηξούριΑναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Θυμίζω πως τα περασμένο Πάσχα ο κ.Φερέτης (φωτ 1, 2) έκανε από την κρατική ΕΤ3 επίσημο αφιέρωμα σε έναν απατεώνα, τον αγράμματο μισαλλόδοξο («Θα έρθει η ώρα που και οι άπιστοι άρχοντες, θα καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει πίστη δεν μπορεί να σταθεί ο κόσμος και θα επιβάλουν κάπου να πιστεύουν, για να κρατούν τον κόσμο. Μετά από χρόνια, μια μέρα αν δεν κάνεις προσευχή, θα σε κλείνουν φυλακή! Θα δίνης λογαριασμό στον άρχοντα αν προσευχήθηκες ή όχι! ..Θα έρθουν τα πράγματα στη θέση τους.»), εθελοντή κυβερνητικό στρατιώτη του εμφυλίου πολέμου, φασίστα («ΤΡΙΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο διάβολος έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κουμμουνισμό…»),  αντίχριστο καλόγερο Παϊσιο, που παρίστανε τον προφήτη και ενέπνεε στους ανισόρροπους και φανατικούς οπαδούς του τυφλό μίσος κατά του φίλου τουρκικού λαού, με γυναικουλίστικες μαντείες. «…Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού.. Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβή τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος δηλαδή οι ρώσοι θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας.».  Εμείς αντιδράσαμε πριν ακόμη προβληθεί η εκπομπή με άρθρο μας «Διαφήμιση εμπαθή απατεώνα από την κρατική τηλεόραση;» στο οποίο μεταξύ άλλων ζητούσαμε και την παρέμβαση της Αριστεράς για να ζητηθούν ευθύνες από το κανάλι.

Το ΚΚΒ.Κορέας και ο ΣΥΡΙΖΑ σιώπησαν  παρ ’ότι διαθέτουν 5 βουλευτές στην περιοχή Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης (Ζιώγας, Καλαντίδου, Τζέκης και Κουράκης, Αμανατίδου αντίστοιχα)

Κι όμως υπήρχαν αιτίες για να μιλήσουν κατά των εκπομπών του κ.Φερέτη που συμπεριφερόταν ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου:

α. Η «ποιοτική στάθμη», «ο σεβασμός της αξίας του ανθρώπου» και η «κοινωνική αποστολή» του κρατικού καναλιού οι  οποίες προστατεύονται από το άρθρο 15 του Συντάγματος

β. Η αρχή της θρησκευτικής ελευθερίας που βάναυσα προσβάλλεται από την προβολή ενός μισαλλόδοξου καλόγερου που εκφράζει την πιο σκοταδιστική, εχθροπαθή, ρατσιστική και αποκρυφιστική τάση της χριστιανικής αίρεσης που λέγεται Ορθοδοξία

γ. Η θρησκευτική ουδετερότητα που επιβάλλεται να υπάρχει στα κρατικά ΜΜΕ

δ. Η απειλή κατά της νεολαίας και των χρηστών ηθών που πηγάζει από την προβολή ενός μισογυνικού χώρου, ενός χώρου που γίνεται ασύστολη χρήση ψυχοφαρμάκων, όπου κατά τον Ανώνυμο τον Έλληνα ακμάζει κάθε μορφής έγκλημα, ενός χώρου εθνικής προδοσίας όπως το ρωμαϊκό, οθωμανικό και χιτλερικό Άγιο Όρος, το οποίο  στρατολογεί νεαρούς ψυχικά ανισόρροπους για σεξουαλική εκμετάλλευση από τους μοναχούς (Βλ.: «Ο μοναχός Νικόδημος ξεσκεπάζει το Άγ.Όρος»).

ε. Η καταπολέμηση κάθε ανορθολογισμού, η μάχη κατά του σκοταδισμού, η προστασία των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που πέφτουν θύματα των ψευτοπροφητών.

στ. Η υπεράσπιση της ελληνοτουρκικής φιλίας.

Η Αριστερά, απασχολημένη με την Τιτανομαχία της κατά του διεθνούς καπιταλισμού και του ανώνυμου εγχώριου κεφαλαίου (κάποιες εξαιρέσεις με ονοματεπώνυμο, έκανε παλιότερα ο Αλ.Αλαβάνος και σημειώνει τελευταία και ο Αλ.Τσίπρας-ερωτήσεις για Μυστικά Κονδύλια-θρήσκευμα στο απολυτήριο, καταγγελίες για Μυτιληναίο-Μπόμπολα) έχοντας αναπτύξει μια μακρόχρονη κουλτούρα προστασίας κάθε μικρομεσαίου απατεωνίσκου (τον αποκαλεί «εργαζόμενο» και νίπτει τας χείρας της) και ανοχής προς την εκκλησιαστική ακροδεξιά και τους διεφθαρμένους επισκόπους,  δεν εκτέλεσε για πολλοστή φορά το καθήκον της, για το οποίο πληρώνεται αδρά από τον ελληνικό λαό και επιπρόσθετα έχασε μια ακόμη ευκαιρία να προηγηθεί από τα γεγονότα. Τώρα γράφεται ότι το γνωστό και με το παρατσούκλι «παπαδοπαίδι» υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΤ3 κ.Φερέτης (φωτ. 1 και 2), σχετιζόμενος προσωπικά με υψηλούς ιεράρχες, εκφωνητής, με παλλόμενη από θρησκευτική και πατριωτική συγκίνηση, των εθνικών παρελάσεων, φέρεται πως είναι αναμιγμένος στο φοβερό κύκλωμα των εκβιαστών-τοκογλύφων απατεώνων της Β.Ελλάδας, από όπου αναδύεται μπόλικο τρικομματικό άρωμα ευσέβειας, αφού φέρεται ότι κυριαρχούσαν εκεί εκτός από το Νεοδημοκράτη κ.Φερέτη, ο άνθρωπος (ΣΔΟΕ-φερόμενος ως προστάτης διεφθαρμένων εφοριακών) του Μεγάλου Λογοκριτή (έκθεση «Outlook»), προστάτη του κρατικού μισθού των ιερέων καιΣυνταγματολόγου της Εκκλησίας κ.Βενιζέλου του Βατοπεδινού και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του «Ορθόδοξου Συναγερμού», γιός του αρχηγού της ελληνοχριστιανικής χουντικής ΚΥΠ, ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων, μπλεγμένος στην υπόθεση του Βατοπεδίου (λείπει ο Μάρτης; κλπ) και άνθρωπος του βουλευτή κ.Βελόπουλου, Θεωρώ κάθε σχόλιο περιττό και απλά εκφράζω την απορία πως και η οικονομική χρεοκοπία της πιο διεφθαρμένης και θεοκρατικής χώρας της ΕΕ καθυστέρησε τόσο πολύ.


ΥΓ

Μιράκωλο, Μιράκωλο!
Ο Παϊσιος βρυκολακιάζει και ομιλεί στο Άλτερ του κ.Κουρή (επιστροφή στη δραχμή): «Θα πέσει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα». (Σχολιάζει ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος ενώ αγιορείτες μοναχοί σηκώνουν τα  ράφια των Σούπερ Μάρκετ). Το Άγιο Όρος είναι ανάστατο διότι ο Παΐσιος παρουσιάστηκε έξω από την μονή Παντελέημονος του Αγίου Όρους και είπε σε 3 μοναχούς πως με το νέο Έτος 2011 θα ξεσπάσει πόλεμος στην περιοχή μας και θα πέσει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα. Τους συνέστησε μάλιστα να αποθηκεύσουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων για να επιζήσουν. Κατά τον εκφωνητή του Alter οι προφητείες του φαίνεται πως επιβεβαιώνονται μέρα με την ημέρα (πράγματι το Alter έκλεισε!)

Advertisements