Ελληνοαλβανική μαφία στη φάκα του νόμου

Σε καιρούς που η κοινωνία στρέφεται όλο και πιο δεξιά, όλο και πιο συντηρητικά και όλο και περισσότερο ενάντια στους ξένους και τους αδύναμους σε βαθμό που τρομάζει, η μαφία δεν έχει τέτοια θέματα και… συνεργάζεται αγαστά. Βλέπεις, στην παρανομία τα σύνορα πέφτουν ή δεν υπάρχουν καν. Διαβάστε πιο κάτω για μια τέτοια συνεργασία με θύμα μια μετανάστρια.

Δύο Έλληνες, ένας 51χρονος και ένας 45χρονος κι ένας 23χρονος Αλβανός συνελήφθησαν από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της ΕΥΠ, με την κατηγορία της αρπαγής, εκβίασης και σωματεμπορίας 25χρονης Αλβανίδας, ενώ αναζητούνται ακόμη έξι άτομα.

Οι δράστες απήγαγαν τη γυναίκα και με απειλές ότι θα σκότωναν την ίδια και το μόλις τεσσάρων ετών παιδί της την οδήγησαν σε μπαρ στην Ελασσόνα, όπου την ανάγκαζαν να εκδίδεται σε πελάτες.

Στη συνέχεια έστειλαν SMS στους γονείς της και ζητούσαν λύτρα 100.000 ευρώ, για να την αφήσουν ελεύθερη.

Την υπόθεση κατήγγειλαν οι γονείς της κοπέλας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και μετά από έρευνες εντοπίστηκε η 25χρονη στην Ελασσόνα και απελευθερώθηκε.

Συνελήφθησαν ο 51χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ, ένας ακόμα Έλληνας 45 ετών και ένας 23χρονος Αλβανός.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την εκβίαση, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

24|7

Advertisements