Φωτογραφία-ντοκουμέντο του Αλ Σαούντ δικαιώνει πλήρως τον Τσάκα!

Δεν πρόλαβε ανοιχτή την τράπεζα ο Πρίγκιπας διότι καθυστέρησε στο μποτιλιάρισμα με αποτέλεσμα να κλείσει η τράπεζα και να μην προλάβει να καταθέσει τα 15 εκατομμύρια, όσο κι αν παρακαλούσε να του ανοίξουν!

Με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο, ο πρίγκηπας ικετεύει την τράπεζα να του επιτρέψει να καταθέσει τα 15 εκατομμύρια!

Με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο, ο πρίγκηπας ικετεύει την τράπεζα να του επιτρέψει να καταθέσει τα 15 εκατομμύρια!

Μια ακόμα νεότερη, «νέα τροπή» παίρνει το σήριαλ με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, που επρόκειτο να γίνει ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αλλά μια ατυχία τον έκανε να χάσει την προθεσμία και να μην προλάβει να καταθέσει εγκαίρως τα χρήματα.

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπός του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας, τον δείχνει καθαρά να χτυπάει απελπισμένα την πόρτα της «Royal Bank of Tsakas», της γνωστής σαουδαραβικής τράπεζας, που είχε κλείσει λόγω τέλους του ωραρίου συναλλαγών και να παρακαλάει να του ανοίξουν για να κάνει την κατάθεση, αλλιώς θα έφερνε σε δύσκολη θέση τον εκπρόσωπό του.

Από την πλευρά του πάντως, ο Βλάσης Τσάκας, δήλωσε βαθιά απογοητευμένος από την ανωριμότητα του πρίγκηπα και δεσμεύθηκε στο εξης να κάνει δουλειές μόνο με μεσήλικες άραβες που είναι πολύ πιο αξιόπιστοι.

protagon

Advertisements