Σχέδιο απαξίωσης Καραμανλή με γελοίες αποκαλύψεις!

Υποπτα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που μιλάνε για «όπλο που βρέθηκε απέναντι από το σπίτι του» συγκαλύπτουν εσκεμμένα όλη την αλήθεια για τις super δυνάμεις του πρώην πρωθυπουργού!

Φωτό-Απόδειξη Νο 1: Ο πρώην πρωθυπουργός, αν και σε καραντίνα, χρησιμοποιεί την ασπίδα για να περπατήσει μετά το φαγητό στη Ραφήνα, εν μέσω πυρών!

1/3 Φωτό-Απόδειξη Νο 1: Ο πρώην πρωθυπουργός, αν και σε καραντίνα, χρησιμοποιεί την ασπίδα για να περπατήσει μετά το φαγητό στη Ραφήνα, εν μέσω πυρών!

Μάλλον διατεταγμένη υπηρεσία υπονόμευσης εκτελούν όσοι προσπαθούν δήθεν να ηρωοποιήσουν τον Κώστα Καραμανλή με τις τελευταίες αποκαλύψεις για την εποχή που ήταν πρωθυπουργός. Ειδικά με δημοσιεύματα που υπονοούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στο στόχαστρο μυστικών υπηρεσιών επειδή τα έβαλε με τεράστια διεθνή συμφέροντα!

Το ύποπτο και σκοτεινό παιχνίδι που παίζουν αυτοί οι δήθεν ρεπόρτερ, αποκαλύπτεται διότι πρώτον, αποσιωπούν μια σειρά από σημαντικές λεπτομέρειες και γεγονότα που δείχνουν την πραγματικά ηρωϊκή διάσταση του Κώστα Καραμανλή. Προφανώς σκόπιμα! Και δεύτερον, παίζοντας απροκάλυπτα το παιχνίδι των σκοτεινών ξένων κέντρων, προσπαθούν να τον απαξιώσουν και να τον γελοιοποιήσουν στα μάτια της κοινής γνώμης. Διότι όταν ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει δώσει το «ΟΚ» για να αποθεωθεί με τόσο γελοίο τρόπο, προφανώς υπονομεύεται και απαξιώνεται! Ποιός θα πάρει σοβαρά κάποιον που έχει επιλέξει να τον αποκαταστήσουν, άνθρωποι που δημοσιεύουν συνομωσίες κατάλληλες μόνο για καθυστερημένους αναγνώστες ανώνυμων blog και για 10χρονα παιδάκια;

Παραδείγματα της άθλιας συνομωσίας κατά του πρώην πρωθυπουργού; Άφθονα: Κατ’ αρχήν τα δημοσιεύματα μιλάνε για την «καραντίνα» στην οποία είχε μπει ο Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να προστατευθεί από τους δολοφόνους του! Προφανώς πρόκειται για ψέμα, αφού όλοι θυμόμαστε τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει ανέμελους περιπάτους στη 1 το μεσημέρι στη Ραφήνα, μετά το φαγητό. Είναι αυτό συμπεριφορά ηγέτη που απειλείται; Όχι. Αλλά οι ύπουλοι σαμποτέρ της εικόνας του, σκοπίμως αφήνουν αυτή τη λεπτομέρεια να αιωρείται, ώστε να κάνουν το ρεπορτάζ περι απειλής να μοιάζει υπερβολικό. Και αποκρύπτουν ολόκληρη την αλήθεια η οποία είναι ακόμα πιο ανατριχιαστική: Ότι δηλαδή ο Κώστας Καραμανλής, κυκλοφορούσε ανέμελα στη Ραφήνα, γιατί είχε προμηθευτεί την μυστική ενεργειακή ασπίδα του «Halo»! (Βλέπε φωτό-απόδειξη Νο 1). Την ασπίδα που μόλις μπει σε εφαρμογή, δημιουργεί ένα αδιαπέραστο τείχος γύρο από τον στόχο, που μπορεί να αντέξει σε κάθε επίθεση! Γιατί δεν το αναφέρουν αυτό οι δήθεν υπερασπιστές του πρώην πρωθυπουργού; Μήπως γιατί έτσι θα αποστόμωναν τους πάντες, και δεν θα τους βόλευε;

Επόμενο παράδειγμα: Ο πρώην πρωθυπουργός δεν ήταν σε θέση να τα βάλει με τον Βύρωνα Πολύδωρα ή με τους φίλους του Εφραίμ και θα τα έβαζε με τα τεράστια ενεργειακά συμφέροντα που θίγονταν από τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης; Ναι, αυτό ακριβώς επιδιώκουν να σκεφτεί ο νοήμων αναγνώστης, όσοι δια της βλακώδους αποκατάστασης καταστρέφουν την εικόνα του ηγέτη Καραμανλή! Διότι αποκρύπτουν εντέχνως ότι ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, είχε τοποθετήσει τους Πολύδωρες και τους Εφραιμόβιους σε θέσεις κλειδιά, με σχέδιο! Αποστολή τους ήταν να τον κάνουν να δείχνει ανήμπορος και κουρασμένος. Ώστε να παραπλανήσει τις σκοτεινές δυνάμεις που τον είχαν βάλει στο στόχο!

Επίσης, έγινε πολύς λόγος για ένα όπλο με διόπτρα που βρέθηκε απέναντι από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού στη Ραφήνα! Και μάλιστα στραμμένο προς το παράθυρό του, σαν προειδοποίηση!!! Δεν αναφέρουν όμως τα «νεφελίμ της ενημέρωσης» που με τόσο σκοτεινό τρόπο προσπαθούν να απαξιώσουν τον φωτισμένο Καραμανλή, ότι το όπλο το ανακάλυψε ο ίδιος!!! Και μάλιστα στην δεύτερη μόλις πίστα του «Snipers Elite». Του παιχνιδιού για Playstation 3, για Χbox και για Wii που έχει σαν θέμα την «Ελίτ των Ελεύθερων σκοπευτών»! (Βλέπε Φωτογραφία-απόδειξη Νο 2) Τόσες συμπτώσεις πια; Και εν πάσει περιπτώσει, γιατί σκοπίμως αποκρύπτουν, ότι ο άνθρωπος που ύμνησε ο Σταμάτης Σπανουδάκης με το «Θα ’ρθεις σαν Αστραπή», είχε φτάσει το παιχνίδι στο απόλυτο ρεκόρ;

Και βέβαια, ουδείς λόγος γίνεται στα δήθεν ρεπορτάζ, για εκείνη την περίφημη μάχη, μέρα μεσημέρι που ξεκίνησε στο κέντρο της Ραφήνας και ολοκληρώθηκε στη θάλασσα, ανάμεσα σε εκτελεστές των μυστικών υπηρεσιών, και σε άρτια εκπαιδευμένους καμικάζι του Βλαδιμίρ Πούτιν. Που με την καθοδήγηση του ίδιου του κομάντο Καραμανλή, κατάφεραν να τρέψουν σε φυγή τους εχθρούς. (Βλέπε Φωτό-Απόδειξη Νο 3). Μια μάχη που κρατήθηκε μυστική, καθώς όσοι την παρακολούθησαν, στη συνέχεια εκτέθηκαν στη γνωστή «λάμψη» που σβήνει τις αναμνήσεις, χάρη στο ειδικό στυλό των Men in Black που είχε προμηθευτεί ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής από το E-Bay!

Κι όμως, ενώ τώρα, που περισσότερο από ποτέ, η χώρα χρειάζεται έναν ηγέτη που να κάνει αθρόες προσλήψεις, να σιωπά μυστηριωδώς και να «καθαρίζει» ταχύτατα τις πίστες με τους κακούς, βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι δήθεν αποκαλυπτικοί δημοσιογράφοι, «πουλημένοι» στη Νέα Τάξη και στα συμφέροντα των Πολυεθνικών, να εκτελέσουν το αντι-πατριωτικό έργο τους. Να γελοιοποιήσουν δηλαδή τον μοναδικό πατριώτη πρωθυπουργό, παρουσιάζοντάς τον σαν ήρωα φτηνής κατασκοπικής βιντεοταινίας για ηλίθιους! Τυχαίο;

protagon

Advertisements