Καρατζαφέρης Μακεδονομάχος στον επιταχυντή του Cern!

Όπως ενημερώνει το πάντα έγκυρο ΜούφαΝετ®, ο έλληνας πολιτικός, εντοπίστηκε στους χώρους του πειράματος, ντυμένος Μακεδονομάχος Εκδικητής από το Μέλλον και δήλωσε πώς επέστρεψε στο παρόν, για να αλλάξει την απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης, με δημοψήφισμα!

Ο Έλληνας πολιτικός και ο πιστός του σκύλος, λίγο πριν ξεκινήσει τη μεγάλη καταδίωξη των ΣκοπιανώνΟ Έλληνας πολιτικός και ο πιστός του σκύλος, λίγο πριν ξεκινήσει τη μεγάλη καταδίωξη των Σκοπιανών

Οι άνδρες ασφαλείας του επιταχυντή σωματιδίων, εντόπισαν 65χρονο έλληνα πολιτικό μαζί με τον σκύλο του ονόματι Αδωνι, να περιφέρονται στους χώρους του πειράματος. Σε ερώτηση τι κάνει εκεί, απάντησε πως «ψάχνει καύσιμα για τη χρονομηχανή του, ώστε να μεταφερθεί στο παρελθόν και να καταλάβει τα Σκόπια με δημοψήφισμα, πριν προλάβουν να πάνε στο διεθνές δικαστήριο!

Το παραπάνω περιστατικό, δημοσιεύθηκε σε έγκυρο πατριωτικό blog που ασχολείται με τη διερεύνηση παράξενων φαινομένων και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευστεί από τις Ελβετικές αρχές.

Ο «Mad-Kar» όπως συστήθηκε, είπε ότι χρησιμοποίησε την Μαύρη Τρύπα που θα δημιουργηθεί από την επιτυχία του πειράματος Cern, για να έρθει από το Μέλλον και να αλλάξει την Ιστορία, ώστε «οι άνθρωποι να μην καταλήξουν υποταγμένοι στη Μεγάλη Λευκή Σοκολάτα, που πρόκειται να κατακτήσει τον πλανήτη».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ίδιου blog, ο έλληνας πολιτικός μετά από λίγο, εξαφανίστηκε από τα κρατητήρια της ελβετικής ψυχιατρικής κλινικής όπου κρατούνταν, χωρίς ίχνη.

Πάντως, η Αττικό Μετρό, με ανακοίνωσή της, δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι ο χώρος που φαίνεται στη φωτογραφία, είναι μέρος της μπλέ γραμμής γραμμής και συγκεκριμένα  η σήραγγα ανάμεσα στις στάσεις Κεραμεικός και Μοναστηράκι.

Advertisements