Χατζηγάκης : Ο Σαμαράς θα κάνει τη ΝΔ, Πολιτική Άνοιξη

Προφανώς θα εννοεί σε ποσοστό ψήφων ο κύριος βουλευτής διότι σε θέματα ιδεολογίας, πιο πολύ προς ΛάΟΣ το βλέπω να τη πάει. Την Πολ. Αν. την έχει προσπεράσει προ πολλού. 

Σκληρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος διεγράφη το μεσημέρι από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

«Η ΝΔ του κ. Σαμαρά από ένα μεγάλο κόμμα κατέληξε σε ένα μικρό απολειφάδι, τύπου Πολιτικής Άνοιξης. Δεν ξέρω εάν είναι δικαίωμά του» είπε οργισμένος ο κ. Χατζηγάκης και πρόσθεσε:

«Λυπάμαι γιατί μια παράταξη που υπηρέτησα 37 χρόνια με όλες τις ηγεσίες, κατάντησε έτσι στα χέρια του κ. Σαμαρά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ προχώρησε στη διαγραφή του, μετά τις δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας περί «ακροδεξιών στοιχείων εντός της Νέας Δημοκρατίας, που αλλοιώνουν την ταυτότητα του κόμματος».

news24|7

Ο κ. Χατζηγάκης είχε σημειώσει ότι «η ΝΔ που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει μέσα και φιλελεύθερους και λαϊκή δεξιά και μεσαίο χώρο. Όλες μαζί αυτές οι τάσεις συγκροτούν τη ΝΔ που κανείς δεν μπορεί να αλλάξει».

Ο κ. Χατζηγάκης ενημερώθηκε για τη διαγραφή του από τους δημοσιογράφους και φέρεται να είπε ότι «τώρα αισθάνομαι απελευθερωμένος και μπορώ να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω».

news24|7

Advertisements