Τα ξεχωριστά προσόντα που έκαναν υφυπουργό τον Αδ. Γεωργιάδη

Ούτε διδακτορικό στη Ναυτιλία, ούτε σπουδές στην οικονομία, ούτε master σε κάποιο Πανεπιστήμιο, ούτε έδρα ως καθηγητής, ούτε κάποιο βιβλίο. Τίποτα από όλα αυτά δεν χρειάζεται στην Ελλάδα για να γίνεις υφυπουργός Ναυτιλίας! Αρκεί μια… εκπομπή στο TηλεAsty και δυο τρία άλλα περιθωριακά έντυπα. Φυσικά και μπόλικη ξενοφοβία.  Βέβαια, πρέπει να ομολογήσουμε ότι από τη βιογραφία του παρακάτω λείπει η συμμετοχή του ως θεατής στην εκπομπή που χόρευε η γυναίκα του αλλά και ως πανελίστας σε εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλο.  

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.  Διευθυντής των εκδόσεων «ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» και των περιοδικών «Ελληνική Αγωγή» και «Ελλήνων Ιστορία». Το 1994, ίδρυσε το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών «Ελληνική Αγωγή» με σκοπό τη διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.  Το 1995, εξέδωσε την τριμηνιαία εφημερίδα «Ελληνική Αγωγή» η οποία το 2001, μετετράπη σε περιοδικό. Το 1998, ήταν συνδιευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Ηρόδοτος 107,4». Διετέλεσε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στη συνέχεια μέλος της ΠΟΛΑΝ.

Το 2002, εξελέγη αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αχαρνών και Αττικής ο καπετάν Ευκλείδης. Το διάστημα 2003-2007, συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΤΗΛΕΑΣΤΥ», όπου παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή «Ελλήνων Έγερσις», ενώ είχε συνεργαστεί και με το κανάλι «Blue Sky». Το 2006, ήταν υποψήφιος νομάρχης Αθηνών με το συνδυασμό «Υπέρ Λαού», που υποστηρίχθηκε από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ).

Το Σεπτέμβριο του 2007, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Β’ Αθηνών με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ και επανεξελέγη το 2009. Το Νοέμβριο του 2009, ανέλαβε γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ. Το Νοέμβριο του 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και συγκέντρωσε ποσοστό 6,57%. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Advertisements

One thought on “Τα ξεχωριστά προσόντα που έκαναν υφυπουργό τον Αδ. Γεωργιάδη

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.