Απεργία πείνας ενάντια στο δημοψήφισμα ξεκίνησε ο Α. Σαμαράς!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας _ ,τήρησε την δέσμευσή του να αποτρέψει την ολέθρια εξέλιξη και τα «εκβιαστικά διλήμματα» με κάθε μέσο!

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν συναινεί στο λάθος!Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  δεν συναινεί στο λάθος

Σε ακραία μέσα, που αγγίζουν σύμφωνα με «κύκλους» τα όρια της  Συνταγματικής Εκτροπής, κατέφυγε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ Αντώνης Σαμαράς, για να εμποδίσει την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος.

Συγκεκριμένα, αφού πρώτα δοκίμασε να χτυπήσει στο πόδι νευρικά και με ξεκάθαρη δυσαρέσκεια τον φάκελο που κάνει ότι δήθεν κουβαλάει πάντα μαζί του, στη συνέχεια έστησε τη σκηνή του στο πίσω προαύλιο του Κοινοβουλίου και ξεκίνησε απεργία πείνας.

Ήδη ο κ Σαμαράς, συμπληρώνει δύο 24ωρα χωρίς τροφή. Δηλαδή, χρονικό διάστημα που ως γνωστόν για τα μέλη της «λαϊκής δεξιάς» μετράει σε χρόνια σκύλου, δηλαδή στο 7πλάσιο.

Κοντά στον κ. Σαμαρά, για συμπαράσταση, βρίσκεται συνέχεια ο υπεύθυνος Τύπου του κόμματος, κ Μιχελάκης, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει στη σκληρή αλλά δίκαιη δοκιμασία που τον περιμένει.

Σύμφωνα πάντως με κύκλους που πρόσκεινται φιλικά προς τον πρόεδρο της Ν.Δ. η επόμενη κίνησή του θα είναι να αυτοπυρποληθεί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τους κινδυνους των δημοψηφισμάτων.

protagon

Advertisements