Προς διάσπαση η Χρυσή Αυγή!

Διχασμένοι οι Χρυσαυγίτες, καθώς βλέπουν το αγαπημένο τους ναζιστικό σύμβολο να συνδέεται με τους εχθρούς του επίσης αγαπημένου τους, ελληνικού έθνους!

Έλληνας νεο-ναζί προσπαθεί να αποφασίσει χτυπώντας τον εαυτό του!Έλληνας νεο-ναζί προσπαθεί να αποφασίσει χτυπώντας τον εαυτό του!

Με διάσπαση κινδυνεύει παράταξη των «Χρυσαυγιτών» που τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει εντυπωσιακή εκλογική άνοδο κυρίως χάρη στην δυναμική υπεράσπιση των ιδανικών της ελληνικής φυλής τα οποία ως γνωστόν τιμάει με ναζιστικούς χαιρετισμούς.

Όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι Ελληνόφρονες νεοναζιστές, βρίσκονται μπροστά σε ένα κρίσιμο δίλημμα. Αιτία, η αφίσα που προσπαθεί να απαξιώσει την Αγκελα Μέρκελ, παρουσιάζοντάς την σαν αξιωματικό των SS (δηλαδή με το μέρος αυτών που υποστηρίζουν), να κατακτά το ελληνικό Έθνος (δηλαδή σαν αντίπαλό τους, αφού ό,τι είναι εναντίον του Έθνους, είναι και εναντίον τους). Με άλλα λόγια: Υπέρ της ιδεολογίας τους (που είναι και ιδεολογία του κατακτητή) ή υπέρ του Έθνους;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανάμεσά τους προς το παρόν, έχουν αρχίσει να σχηματίζονται τρείς κυρίαρχες τάσεις: Πρώτον αυτοί που υποστηρίζουν ότι την αφίσα την έχουν φτιάξει Εβραίοι για να τους υπονομεύσουν, αναγκάζοντάς τους να κάνουν κάτι απεχθές όπως να σκεφτούν. Δεύτερον, είναι όσοι πιστεύουν πως πρέπει απλώς να συνεχίσουν να δέρνουν μετανάστες αποφεύγοντας να πάρουν θέση, πράγμα που μπορεί να διώξει πολλούς οπαδούς τους. Και τέλος είναι εκείνοι που πιστεύουν πως πρέπει να αρχίσουν να δέρνουν το ίδιο το δίλημμα για να σταματήσει να τους απασχολεί.

protagon

Advertisements