Κουκουλοφόρο αντικείμενο επιτίθεται σε Δήμαρχο!

Ενώ εργαζόμενος στην καθαριότητα που μπήκε βίαια στην αίθουσα να διαμαρτυρηθεί, προσπαθεί να το συγκρατήσει

Θα μπορούσε να είναι και έτσι αλλά (δυστυχώς) είναι αλλιώς. Το κείμενο που είναι κάτω από την φωτογραφία, στο πρωτότυπο συνοδεύεται από φωτογραφικό μοντάζ αλλά η πραγματική φωτογραφία που βάλαμε στο blog, είναι ακόμα πιο παραστατική και οπωσδήποτε, είναι η αληθινή. Εκείνο που αναρωτιέται κανείς είναι πώς γίνεται συνδικαλιστές να πάνε σε διάλογο με κουκούλες κου κλουξ κλαν; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το δραματικό φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα χθεσινά επεισόδια της συνεδρίασης της ΚΕΔΚΕ, προκαλεί πολλά ερωτηματικά για την ταυτότητα των γνωστών-αγνώστων που παρεισέφρησαν στις τάξεις των εργαζομένων στην αποκομιδή των σκουπιδιών και επιχείρησαν να αμαυρώσουν την ειρηνική διαμαρτυρία τους προκαλώντας βίαια επεισόδια.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, το αντικείμενο που προσγειώνεται στο κεφάλι του δημάρχου Συκεών, φοράει κουκούλα, για να κρύψει την ταυτότητά του. Έτσι δυστυχώς, για άλλη μια φορά, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αν πρόκειται για αντιεξουσιαστική προσομοίωση κεφαλιού (από αυτές που χρησιμοποιούνται για να τοποθετούνται περούκες) ή για προβοκατόρικο βάζο που βρίσκοταν στην αίθουσα και επιστρατεύθηκε φορώντας κουκούλα, με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει επεισόδια και να δυσφημίσει τον αγώνα των απεργών.

Πάντως ο εργαζόμενος που βρίσκεται πίσω από τον Δήμαρχο Συκεών, (με την κόκκινη μπλούζα), είναι φανερό ότι κρατάει από τον λαιμό το κουκουλοφόρο αντικείμενο τη στιγμή που εκείνο επιτίθεται από μόνο του, για να το συγκρατήσει και να το εμποδίσει. Και όχι για να χτυπήσει τον εκλεγμένο εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ισχυρίστηκαν τα κυβερνητικά ΜΜΕ, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Εξάλλου αυτό υποστηρίζει και στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ, υπογραμμίζοντας ότι η προβοκάτσια από τα εγκάθετα αντικείμενα δεν θα περάσει. Ανακοίνωση με την οποία συντάσσονται και οι δημοσιογράφοι που έχουν βρεθεί τελευταία σε αδιέξοδο, καθώς έχουν μεν εξαντλήσει τις τραγικές εκφράσεις καταγγελίας για την κατάσταση με τα σκουπίδια, αλλά δεν ξέρουν ακόμα αν πρέπει να ρίξουν το φταίξιμο στους εργαζόμενους ή στο κράτος, γιατί δεν έχουν πλέον ιδέα από ποιά πλευρά βρίσκονται οι περισσότεροι «πελάτες» τους.

protagon

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κουκουλοφόρο αντικείμενο επιτίθεται σε Δήμαρχο!

 1. Σαρώνει απ’άκρου σ’άκρο τη χώρα ο πόνος, η δυστυχία, η κατάθλιψη,
  οι κουκουλοφόροι και οι ΜΑΤαλήτες του Παπανδρέου σταυρώνουν κάθε μέρα ένα περήφανο και μαρτυρικό λαό,
  και εσύ «τράβηξες ζόρι» γιατί ο καθ’ύλην στον αρμόδιο δημοτικό άρχοντα, τρομάρα του .., φορέθηκε αυτό-που του ταιριάζει.
  Όταν συνειδητοποιήσεις την τραγωδία που βιώνουμε εκατομμύρια οικογένειες και δείξεις το 1/10 της ευαισθησίας που δείχνεις για τους αυτουργούς Τσολάκογλου και τους δοσίλογους που τους περιστοιχίζουν, τα ξαναλέμε.
  Έως τότε σε παρακαλώ πολύ, βγάλε με από τη λίστα σου.
  Τα «ρεπορτάζ» του protagon τα βρίσκει κανείς εύκολα (και χωρίς pc) στους υπόνομους της ειδησεογραφίας.
  Κρίμα όμως για έναν ακόμη «αριστερό» που δικαιώνει τόσο αρνητικά το:
  «εμείς γι’ αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει…»
  Κρίμα..

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι κλειστά.