Καταδικάζει το ΛάΟΣ τις πράξεις του Νορβηγού χασάπη

Μετά την δημοσιοποίηση του «Μανιφέστο» του χασάπη της Νορβηγίας, ο οποίος έσπειρε τον θάνατο με όπλο (και) την ξενοφοβία, μισαλλοδοξία, ισλαμοφοβία και εμπνευσμένος από τον Χίτλερ, το ΛάΟΣ, το κόμμα το οποίο ο σφαγέας νεοναζί κατονομάζει , μαζί με τα άλλα ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία που όλοι γνωρίζουμε στην Ελλάδα, ως τους «ομοϊδεάτες του», έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 «Όσο ταχύτερα η Ευρώπη απομονώσει τα ακραία στοιχεία, που κινούνται εκτός κοινοβουλευτικού τόξου, τόσο πιο σύντομος θα είναι ο βηματισμός της. Ενέργειες ή παραλείψεις που ωθούν σε συγκρούσεις τους αμετανόητους ακροδεξιούς και ακροαριστερούς πρέπει να επανεκτιμηθούν δεόντως, ούτως ώστε να μην ζήσει η Ευρώπη άλλα τέτοια φρικιαστικά εγκλήματα, τα οποία σύμπασα η παγκόσμια κοινότητα τα έχει καταγγείλει και απαξιώσει»

Όπως διαβάζουμε, αφού κάνει την συνήθη  ιδεολογική σαλάτα, όπου ανακατέβει  , έτσι γενικά και αορίστως για προφανείς λόγους,  την ακροδεξιά τρομοκρατία με την ακροαριστερή, ούτε λέξη για το αν καταδικάζει το ίδιο το κόμμα τις απεχθείς πράξεις αυτού του νεοναζί. Θα έχει ενδιαφέρον να μαθαίναμε, ποια στα αλήθεια είναι η στάση του ΛάΟΣ.

Και βέβαια, το «Ενέργειες ή παραλείψεις που ωθούν σε συγκρούσεις τους αμετανόητους ακροδεξιούς και ακροαριστερούς πρέπει να επανεκτιμηθούν δεόντως, ούτως ώστε να μην ζήσει η Ευρώπη άλλα τέτοια φρικιαστικά εγκλήματα, τα οποία σύμπασα η παγκόσμια κοινότητα τα έχει καταγγείλει και απαξιώσει» αποτελεί δίχως άλλο μνημείο ασέβειας προς τα θύματα του σφαγέα, μια και το ΛάΟΣ κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να χωρέσει σε λίγες μόνο λέξης, όλη την τρικυμία εν κρανίο που μόνο ένα τέτοιο κόμμα θα μπορούσε να μας «προσφέρει».

Ούτε λίγο ούτε πολύ, θέλει να μας πει πως τα 76 θύματα της σφαγής, ήταν… ακροαριστεροί; Ας τον ρωτήσει κάποιος συνάδελφος, τον πρόεδρο του ΛάΟΣ, εκεί που κάθε βράδυ είναι στις ειδήσεις, τι εννοεί ο εκπρόσωπος του με αυτή του τη φράση. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε.

Advertisements