Ο Γιάννης Κότσιρας κάνει μήνυση κατά ΜΑΤατζή

Τα πολλά λόγια είναι περιττά, ένα μεγάλο μπράβο στον Γ. Κότσιρα που αποδεικνύει πως εκτός από όνομα έχει και κότσια.

Ο Γιάννης Κότσιρας αυτενέργησε, πήρε την πρωτοβουλία και κατέθεσε μήνυση την περασμένη Παρασκευή εναντίον ενός άνδρα των ΜΑΤ, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ένα από τα βιντεάκια που καταγράφουν τα ανατριχιαστικά επεισόδια της 3ης Ιουλίου στο κέντρο της Αθήνας.

Στο συγκεκριμένο, ένας αστυνομικός με την πλήρη περιβολή των ΜΑΤ διακρίνεται καθαρά να χτυπάει στο κεφάλι και να ξαπλώνει αιμόφυρτο στο έδαφος έναν νέο άντρα, ο οποίος είναι εντελώς ακάλυπτος, απροστάτευτος και, όπως φαίνεται, μάλλον φοβισμένος και πάντως όχι επιθετικός.

Την είδηση για την απόφασή του γνωστοποίησε ο τραγουδιστής από τη σελίδα του στο facebook, εξηγώντας: «Θέλω να ενημερώσω ότι κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του αστυνομικού που χτυπάει τον νεαρό στο παραπάνω βίντεο αλλά και κατά παντός υπευθύνου, ηθικού αυτουργού και μη, που εμπλέκεται στην υπόθεση και θα προκύψει από την έρευνα που έχω κάνει αλλά και από αυτή που θα γίνει από την εισαγγελέα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τα παιδιά της πλατείας Συντάγματος.

Καλή μας τύχη».

πηγή: Ελευθεροτυπία

Advertisements