Ένας ΕΣ-ΕΣ στην πλατεία Συντάγματος!

Δείτε με προσοχή το βίντεο και το κτύπημα στο κεφάλι του διαδηλωτή. Δεν φοράει κουκούλα, δεν έχει κάτι στα χέρια, δεν απειλεί το όργανο(;) κι όμως, δέχεται στα μούτρα βάναυσο κτύπημα που θα μπορούσε να τον αφήσει στον τόπο. Μπορεί να ακούγεται βαρύ αλλά αλήθεια, ένας ΕΣ-ΕΣ, πόσο πιο βίαιος θα ήταν;

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ένας ΕΣ-ΕΣ στην πλατεία Συντάγματος!

 1. Onomas Epwnimos

  Μια πολύ σημαντική παρατήρηση.

  Το «ΕςΕς» έχει γυρισμένη την ασπίδα του, ανάποδα.

  Δεν είναι η πρώτη φορά, που η δολοφονική διμοιρία των ‘ανάποδων ασπίδων’ προσπαθεί να σκοτώσει κόσμο. Κυριολεκτικά, και θα το αποδείξω.

  Είναι η ίδια διμοιρία που ευθύνεται και για την παρολίγο δολοφονία του Γιάννη Καυκά («βαριά, προθανάτιο κατάσταση», από το ιατρικό ανακοινωθέν), στις 11 Μαίου, ενώ κατηγορείται ότι κρατάει συνεχώς το γκλοπ ανάποδα, με την μεταλλική λαβή, γι’ αυτό και βλέπουμε πάρα πολλά ανοιγμένα κεφάλια. Ενδεικτικό, της ωμής βίας, είναι και το γεγονός ότι συνεχώς κοπανάνε τον πεσμένο κόσμο, είτε με το γκλομπ, είτε με το πλαινό μέρος της ασπίδας, για να σπάσουν τα πλευρά τους.

  Ενδεικτικό video με την δράση της Διμοιρίας των ‘ανάποδων ασπίδων’, στο οποίο φαίνονται όλα τα παραπάνω. [Σχόλιο: λόγω της ωμής βίας, το video χρειάζεται age verification από το Youtube, για να το δουν οι χρήστες!!!]


  (παρατήρησε από το 17» και μετά)

  Και μερικά Links (από ευρύ πολιτικό φάσμα, για να μην χαρακτηριστώ ‘προπαγανδιστής’, κτλ), για την περίφημη αυτή διμοιρία (ή διμοιρίες;;)

  http://www.antinews.gr/2011/05/12/100559/
  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5672
  http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/articles/?nid=739

  Φημολογείται ότι η εν λόγω διμοιρία (ή διμοιρίες) δεν είναι Ελληνικές, αλλά προέρχονται από το Ισραήλ, καθώς ολόιδιες μέθοδοι καταστολής, χρησιμοποιούνται κατά των Παλαιστινίων. Αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω, οπότε απλά το αναφέρω, ως σχόλιο.

  υ.γ. Είναι εντυπωσιακό, ότι σε μια προσπάθεια αντιπροπαγάνδας, μερικά blogs συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης, αναπαράγουν συνεχώς ότι ‘η ανάποδη διμοιρία’, είναι απλά ‘αγανακτισμένοι αστυνομικοί’ που το κάνουν για να δείξουν την αντίθεση τους. Όποιος έχει κατέβει στο Σύνταγμα, θα έχει δει α) με πόση επιμέλεια και σχολαστικότητα, η ασπίδα είναι πάντα προς την σωστή κατεύθυνση και β) όσοι εκ των ΜΑΤ αρνούνται να συμμετέχουν -υπάρχουν και τέτοιοι-, είτε πηγαίνουν στις κλούβες, είτε επιστρέφουν ‘στον αγώνα’ μετά από την διαπόμπευση των ανωτέρων τους. Και υπάρχουν πολλές (πάρα πολλές) μαρτυρίες.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι κλειστά.