Επεισόδια των «Αγανακτισμένων» με μελή της Χρυσής Αυγής

Δηλαδή, οι φασίστες έχουν την αποκλειστικότητα των «παρελάσεων»; Είδατε που φτάσαμε, να ενοχλούνται οι φασίστες από κόσμο που διαμαρτύρεται για την οικονομία. Φαίνεται, «πας μη φασίστας, βάρβαρος», κατά των φασιστών.

Μικροεπεισόδια, που αντιμετωπίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις με ρίψη χειροβομβίδας κρότου-λάμψης, χωρίς να δοθεί συνέχεια, σημειώθηκαν απόψε κατά τις παράλληλες συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας των «Αγανακτισμένων» και των μελών της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ένταση, με φραστικές επιθέσεις και μικροσυμπλοκές μεταξύ μελών της «Χρυσής Αυγής» και του κινήματος των «Αγανακτισμένων» πολιτών σημειώθηκε σε δύο περιπτώσεις, αλλά με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν ισχυρή παρουσία στην περιοχή της παραλίας, η κατάσταση εκτονώθηκε.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που είχαν ως σημείο συνάντησης το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Τσιμισκή, ενώ οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε μέρα, στον Λευκό Πύργο και απέκλεισαν τον δρόμο μπροστά από το μνημείο.

kathimerini

Advertisements

One thought on “Επεισόδια των «Αγανακτισμένων» με μελή της Χρυσής Αυγής

  1. Οι χρυσαυγιτες είχαν συγκεντρωση στο αγαλμα του Μεγαλεξανδρου για να διαμαρτυρηθουν…..για το αγαλμα του Μεγα Αλεγανδρου στα Σκόπια. Πιο πέρα ηταν οι αγανακτισμένοι οι οποιοι περιφρουρουσαν την δική τους συγκεντρωση. Πες από δω, πες από κει δεν αργησαν να ανάψουν τα αίματα αν και από ότι διαβασα ευτυχώς υπήρξαν μόνο μικροσυμπλοκές. Υπήρχε επίσης από την αρχή ισχυρή παρουσία της αστυνομίας γι αυτό ακριβώς το λόγο.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.