Ανατριχιαστικό: Ξανά κρεμάλες και φανοστάτες στα Τρίκαλα

Αν δεν μιλήσουμε τώρα που κάποιοι «δημοκράτες» στήνουν κρεμάλες για τους βουλευτές, αύριο δεν θα βρεθεί κανείς να μιλήσει, όταν οι κρεμάλας στηθούν για εμάς. Αλήθεια, οι κρεμάλες στήθηκαν στο ίδιο φανοστάτη που κάποτε οι παρακρατικοί κρέμασαν τα κεφάλια του Άρη και του Τζαβέλα. Οι παλικαρισμοί των «αγανακτισμένων δημοκρατών» στα Τρίκαλα, ας μην περάσουν στο ντούκου. Η δημοκρατία είναι κυριολεκτικά σε μια κλωστή, δεν τη βλέπετε; 

Κρεμάλες βουλευτών στα Τρίκαλα. Σίγουρα πρωτότυπη η διαμαρτυρία των αγανακτισμένων, αλλά παραμένει άγνωστο τόσο το τι είδους μήνυμα θα περάσει στους πολίτες .

Εν χορώ ακουγόταν το σύνθημα «κουφάλες έρχονται κρεμάλες». Την ίδια στιγμή, οι αγανακτισμένοι των Τρικάλων κρεμούσαν ομοιώματα των βουλευτών του νομού, έχοντας μάλιστα τις φωτογραφίες τους επάνω σε αυτά.

Σύμφωνα με τους ίδιους, προτίμησαν αντί για εξώδικα να στείλουν πιο ηχηρό μήνυμα στους πέντε βουλευτές του νομού, τους οποίους θεωρούν συνυπεύθυνους για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Μάλιστα κατάστησαν σαφές και τόνισαν πως δεν εξαιρούν κανέναν, δεν κάνουν διακρίσεις ανάλογα με τον κομματικό χώρο του κάθε βουλευτή, ενώ παράλληλα προειδοποίησαν ότι ετοιμάζουν δυσάρεστες εκπλήξεις εάν κάποιος από αυτούς τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για την κρεμάλα.

 Πρόκειται βεβαίως για άκρως ηχηρή και δυναμική κίνηση, όμως πιθανά από αρκετούς να θεωρηθεί ακραία και προκλητική, ειδικά από τη στιγμή που όχι μόνο δεν εξαιρείται κανείς βουλευτής αλλά παράλληλα προειδοποιούν τους εμπλεκόμενους να μην αντιδράσουν.
Advertisements