Σπίθα, Τιμή, Χρυσή Αυγή;

Του Δημήτρη Ψαρά

Δεν είχαμε απαίτηση από τον Μίκη Θεοδωράκη να παίζει στα δάχτυλα το διαδίκτυο. Αλλά τουλάχιστον ας ρώταγε προτού προβεί σε δημόσια έκκληση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πολιτικής του κίνησης, ζητώντας στους υποστηρικτές του να δουν δυο «εκπληκτικά ντοκουμέντα», τα οποία «κατόρθωσε να προμηθευθεί» και προτείνοντας «οργάνωση ομαδικών προβολών» για τα μέλη της «Σπίθας».

Το ένα από τα «ντοκουμέντα» (που βέβαια κυκλοφορούν εδώ και καιρό στο You Tube) είναι συνέντευξη ενός από τους πιο ανυπόληπτους Αμερικανούς συνωμοσιολόγους, του ακροδεξιού Alex Jones, πολιτευτή των Ρεπουμπλικάνων, ο οποίος «αποκαλύπτει» ότι η Ενωμένη Ευρώπη είναι δημιούργημα σιωνιστικής και ναζιστικής συνωμοσίας μέσω της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Και το χειρότερο: το τελευταίο βίντεο που προτείνει ο Μίκης είναι ένα αντισημιτικό και ανοιχτά φασιστικό παραλήρημα, το οποίο έχει συντάξει ένας Χρυσαυγίτης με το ψευδώνυμοTsiboukas, στο οποίο εμφανίζονται ακόμα και οι Βορειοηπειρώτες ως όργανα των Εβραίων.

Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Θεοδωράκη ότι έμπλεξε με κακές παρέες.

iospress

Σ.Σ.: Και που να ήξερε ο Δημήτρης τι θα ακολουθούσε και που θα έφτανε ο Μίκης και η Σπίθα του…

Advertisements

One thought on “Σπίθα, Τιμή, Χρυσή Αυγή;

  1. Εχω πλέον υποψίες ότι ο Μικης έχει γίνει υποχείριο φασιστών , που τον εχουν κάνει μαριονέτα τους. Δε γνωριζω ποια τα συμφεροντα των αλλων μελων της Σπιθας που κρύβονται πίσω από το Μίκη κ τι ζητανε από αυτόν. Ξερω όμως ότι ο Μικης εχει οικογενεια που θα μπορουσε να τον συμμαζεψει ώστε να μη διασύρεται άλλο.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.