Ο Απ. Κακλαμάνης τα «χώνει» στους «λωποδύτες βουλευτές»

«Είτε να διενεργηθούν εκλογές ή να γίνει δημοψήφισμα. Πρέπει να ερωτηθεί ο λαός» είπε ο Απ. Κακλαμάνης στους δημοσιογράφους Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη στην ΝΕΤ, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα.

«Θα πρέπει να διενεργηθούν εκλογές και  σε περίπτωση δημοψηφίσματος, θα πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά το ερώτημα που θα τεθεί, διότι μπορεί να διχαστεί ο λαός» τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, είπε: «Όχι απλώς με στεναχωρεί, μου φέρνει ντροπή διότι δεν θέλω να βγάλω καταδικαστική απόφαση πριν το δικαστήριο, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν ενδείξεις και πρέπει αυτές οι υποθέσεις να πηγαίνουν πάντοτε στο φυσικό δικαστή».

Επίσης, αναφερόμενος στα περιουσιακά  των βουλευτών, ανέφερε με έμφαση  ότι «πρέπει να υπάρξει αλλαγή στο πόθεν έσχες, καθώς με το υπάρχον σύστημα όποιος είναι λωποδύτης μπορεί να κάνει και ανακριβή δήλωση».

Σε ό,τι αφορά τους «Αγανακτισμένους» ο κύριος Κακλαμάνης είπε ότι «κατανοώ το κίνημα, αλλά δεν πρέπει να γίνονται γενικεύσεις».

Τέλος, αναφερόμενος στους συναδέλφους του βουλευτές, δεν μάσησε τα λόγια του και είπε πως «υπάρχουν μέσα στο κοινοβούλιο εκπρόσωποι του λαού που δεν θέλω να τους χαιρετήσω. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτοί που θα επρεπε να ντρέπονται και φταίνε, είναι όσοι δίνουν την αφορμή αυτός ο κόσμος να γενικεύει».

Advertisements

One thought on “Ο Απ. Κακλαμάνης τα «χώνει» στους «λωποδύτες βουλευτές»

  1. πάντα και μόνο για το καλό της πόλης ο ανιδιοτελής, υπερμνημονιακός, υπερκαλλικρατικός, δαχτυλιδοδέκτης (του Γεωργάκη του Βου) αλλά καί αγανακτισμένος ωψίμως ο Κος Μπουτάρης.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.