Οι «αγανακτισμένοι» έχουν αποκλείσει τον Σκανδαλίδη στη νομαρχία της Χίου! [φωτο]

Και τώρα, πως φεύγει από εκεί ο υπουργός; Προσγειώνονται εύκολα τα ελικόπτερα στη Χίο; Μόνος του θα φύγει η όπως οι … Χιώτες;  Διαβάστε παρακάτω την είδηση που ανέβασε το kentrinews

Εκατοντάδες  κόσμου στη Χίο έχει αποκλείσει τον Σκανδαλίδη στη Νομαρχία! Πρωτοφανές για τη Χίο, τόσο για το πλήθος όσο και για το πάθος. Αρκετός κόσμος βρίσκεται αυτή την ώρα στην Πλατεία Βουνακίου!!Τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά και οι καταστηματάρχες βρισκονται στην πλατεία!! Κλειστός ο δρόμος μπροστά απο την πρώην Νομαρχία Χίου!!!Μεγάλη αστυνομική δύναμη καθώς και πίσω από το κτήριο υπάρχουν και άντρες των ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση(15 άτομα) κάτι πρωτόγνωρο για τη Χίο.

14:00 Περικυκλωμένο το κτήριο της Νομαρχίας από τους Αγανακτισμένους.

14.05 50 αγανανακτισμένοι βρίσκονται στο πίσω μέρος του κτηρίου και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα ΜΑΤ!! Κρατούν κατσαρόλες και φωναζουν συνθήματα!!
100 περίπου άτομα βρίσκονται μπροστά υπό την στενή παρακολούθηση 25 περίπου αστυνομικών οι οποίοι έχουν κάνει αλυσίδες

Ακούγονται συνθήματα όπως «ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ» «ΜΑΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ’73″

Το πανό της ΟΛΜΕ γραφει: «ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

14.22 Μέσω ντουντούκας επικεφαλής περιφερειακής παράταξης δήλωσε την αποχώρηση τους από  τον διάλογο

16:30 Ολα ήσυχα εξω απο την πρωην Νομαρχια Χιου, μαλιστα οι διαδηλωτες τονιζουν οτι δεν θα αποχωρήσουν μεχρι να φυγει ο κ.Σκανδαλιδης.Φημες οτι αυτήν την ωρα καταστρωνεται ολοκληρο σχεδιο διαφυγης του υπουργου.

http://newschios2.blogspot.com/

Advertisements