Προπηλακίστηκε από τους «αγανακτισμένους» ο Γιάννης Μπουτάρης

Η σύγχιση που προκαλεί η απουσία ιδεολογικού πλαισίου στους «Αγανακτισμένους» έχει και…παρενέργειες, ενώ πλέον αποδοκιμάζονται πολιτικοί και μή.

Σειρά πήρε στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο του Λευκού Πύργου για να εκφράσει την αλληλλεγγύη του στους συγκεντρωμένους. Ενα μεγάλο τμήμα όμως από τους «αγανακτισμένους»- προφανώς «ακροδεξιάς»προέλευσης- άρχισε να τον αποδοκιμάζει έντονα με χυδαίες εκφράσεις, ενώ άλλοι τον αποκαλούσαν «κουμούνι»(!), «προδότη» και «προσκυνημένο»!

theinsider

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Προπηλακίστηκε από τους «αγανακτισμένους» ο Γιάννης Μπουτάρης

  1. Blogger
    Ο/Η Γιαγκουλας.Φ. Σχολιασε….

    Η σύγχιση που προκαλεί η απουσία ιδεολογικού πλαισίου στους «Αγανακτισμένους» έχει και…παρενέργειες, ενώ πλέον αποδοκιμάζονται πολιτικοί και μή. Σειρά πήρε στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο του Λευκού Πύργου για να εκφράσει την αλληλλεγγύη του στους συγκεντρωμένους. Ενα μεγάλο τμήμα όμως από τους «αγανακτισμένους»- προφανώς «ακροδεξιάς»προέλευσης- άρχισε να τον αποδοκιμάζει έντονα με χυδαίες εκφράσεις, ενώ άλλοι τον αποκαλούσαν «κουμούνι»(!), «προδότη» και «προσκυνημένο»! Ασχετως με τι πολιτικες πεποιθήσεις εχει ο δημαρχος Μπουταρης , εκανε καλα και πηγε στην συγκεντρωση των Αγανακτισμενων πολιτων… Εδω ομως βλεπουμε μερικους ακροδεξιους να επιτίθενται στον Μπουταρη αποκαλωντας τον ΚΟΜΟΥΝΙ… Κατι που δεν ειναι ο ανθρωπος… Το συμπερασμα που βγαινει,ειναι οτι φοβαντε τα κομουνια … Μην τυχων και επαναληφθούν τα συλλαλητηρια του Μαη του 2010 στο Συνταγμα… Δηλαδη μεσα στους αγανακτισμένους εισχωρησαν οργανωμενες ομαδες νεοφασιστων με σκοπο να διαλυσουν ευκολα τους αγανακτισμενους πολιτες οταν αυτο τους διαταξουν τα αφεντικα τους που δεν ειναι αλλοι απο την αρχουσα ταξη και τους συνεργατες τους …

    ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ Θ. του ΚΩΝ-ΝΟΥ

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι κλειστά.