Λομπίστας υπέρ της Ελλάδας ο …Νετανιάχου

Οι φίλοι ποτέ δεν περισσέυουν και φυσικά, ούτε ο Νετανιάχου περισσεύει, αρκεί, μαζί με το «lobing» υπέρ της Ελλάδας, να σταματήσει και την εξόντωση των Παλαιστινίων..

.Iσραήλ: "Νέο λομπίστα" και "απρόσμενο συνήγορο" της Ελλάδας", χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Μπ. Νετανιάχου, η εφημερίδα  "Jerusalem Post"«Νέο λομπίστα υπέρ της Ελλάδας» και «απρόσμενο συνήγορο» των ελληνικών προσπαθειών για ανάκαμψη χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, η εφημερίδα Jerusalem Post σε σημερινό δημοσίευμά της.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, μιλώντας την Πέμπτη με τον υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, Αλέν Ζιπέ, κάλεσε τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βοηθήσουν την Ελλάδα και επαίνεσε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Νετανιάχου, ο οποίος μιλά τακτικά με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο διατηρεί στενή σχέση, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει και θα ευημερήσει εκ νέου.

Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει ο Νετανιάχου και την Τετάρτη, σε συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό Γερουσιαστή Μαρκ Κερκ. Η Jerusalem Post σημειώνει μάλιστα ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τη φήμη του ως ηγέτη με καλή αντίληψη των οικονομικών θεμάτων προκειμένου «να ενθαρρύνει τους φίλους του Ισραήλ να στηρίξουν τις ελληνικές προσπάθειες».

e-typos.gr

Advertisements