Όλος ο διάλογος του Strauss Kahn με την καμαριέρα

Τον διάλογο μεταξύ της καμαριέρας και του Dominique Strauss Kahn έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό δίκτυοFoxnews.com. Από τον διάλογο αυτό καταλαβαίνει κανείς τις απεγνωσμένες προσπάθειες της καμαριέρας να γλιτώσει από τον πρώην ισχυρό άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

«Δεν ξέρεις ποιος είμαι;», φέρεται να ρώτησε ο Strauss Kahn την καμαριέρα, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης που διήρκησε περίπου 30 λεπτά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο FoxNews.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 32χρονη, που δεν γνώριζε ποιος ήταν ο άντρας που διέμενε στη σουίτα, παρακαλούσε τον Strauss Kahn να σταματήσει.

«Σε παρακαλώ, σταμάτα. Μην το κάνεις», φέρεται να είπε η καμαριέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο του Strauss Kahn για να το καθαρίσει όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και εμφανίστηκε ολόγυμνος ο άντρας.

Η 32χρονη, που είναι μια βαθιά θρησκευόμενη μουσουλμάνα, αμέσως έκλεισε τα μάτια της κα έβαλε τα χέρια στο πρόσωπό της για να μην δει τον γυμνό άντρα αλλά τότε ήταν που ο Strauss Kahn βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί.

Την άρπαξε από πίσω, πιάνοντας τα στήθη της και προσπάθησε να τη ρίξει με τη βία στο κρεβάτι.

Οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν επίσης ότι στα σεντόνια του δωματίου βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία και εξετάζουν στα εργαστήριά τους.

Η καμαριέρα είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Strauss Kahn να τη βιάσει προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες.

«Το αφεντικό μου είναι στο διάδρομο», είπε η καμαριέρα στον 62χρονο, ένω τον παρακάλεσε να την αφήσει να φύγει λέγοντάς του ότι αυτή η δουλειά είναι  σημαντική για εκείνη και δεν ήθελε με τίποτα να την χάσει.

«Σε παρακαλώ σταμάτα. Χρειάζομαι τη δουλειά μου. Μην το κάνεις. Θα χάσω τη δουλειά μου. Σε παρακαλώ σταμάτα», φώναζε η γυναίκα στον Strauss Kahn .

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ απάντησε λέγοντάς της: «Όχι μωρό μου. Μην ανησυχείς, δεν θα χάσεις τη δουλειά σου. Δεν γνωρίζεις ποιος είμαι;».

Δυστυχώς, ο Strauss Kahn δεν το έβαλε κάτω. Η γυναίκα τον έσπρωξε με δύναμη και προσπάθησε να φύγει αλλά γλίστρισε σε μια σακούλα που βρισκόταν στο πάτωμα και έπεσε στα γόνατα.

Τότε ήταν που ο 62χρονος βρήκε την ευκαιρία να την εξαναγκάσει σε στοματικό έρωτα.

Η 32χρονη κατάφερε να διαφύγει, σπρώχνοντας τον ξανά με δύναμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Strauss Kahn  έπεσε πάνω σε ένα κομοδίνο και χτύπησε την πλάτη του. Αστυνομικές πηγές μάλιστα ανέφεραν ότι ο άντρας φέρει ένα σημάδι από χτύπημα στο σημείο που η καμαριέρα τους ανέφερε.

Στο μεταξύ, άλλες δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου είπαν στην αστυνομία ότι δεχτήκαν ανήθικες προτάσεις από τον Strauss Kahn κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Σοφιτέλ.

Ο 62χρονος φέρεται να κάλεσε τις γυναίκες στο δωμάτιο του για του κρατήσουν συντροφιά.

«Έλα επάνω. Έχω ένα όμορφο δωμάτιο και ένα πολύ καλό μπουκάλι κρασί», φέρεται να είπε σε μια από τις δύο υπαλλήλους ο Στρος- Καν.

Και οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να τον συναντήσουν.

metro

Advertisements