Ο Αντρίκος Παπανδρέου πάει τον Π. Καμμένο στα δικαστήρια

Στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι να τα ισοπεδώνουμε όλα. Ειδικά όταν ο λόγος γίνεται για πολιτικούς. Γενικά και χωρίς διακρίσεις. Τα κτυπήματα κάτω από τη ζώνη όμως, είναι χυδαία για όποιον κι αν είναι. δεν ξέρω αν ο Καμμένος έχει τόσο αξιόπιστες πληροφορίες – μπορεί να έχει προσλάβει ντετέκτιβ ο βουλευτής- αλλά πριν αυτές τεκμηριωθούν, αν τεκμηριωθούν διότι από «κρότου λάμψεις» αλλο τίποτα η δεξιά,είναι απλώς φήμες. Και οι φήμες είναι κουτσομπολιό.

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Αντρίκος Παπανδρέου για τους ισχυρισμούς του βουλευτή της ΝΔ Π. Καμμένου

«Για όσα ψευδή και συκοφαντικά δήλωσε εις βάρος μου ο βουλευτής κ. Π. Καμμένος, τόσο σε μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και από το βήμα της Βουλής, δηλώνω ότι θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με σκοπό την υπεράσπιση κάθε νομίμου δικαιώματός μου».

Στη δήλωση αυτή προέβη ο αδελφός του πρωθυπουργού, καθηγητής Ανδρέας (Αντρίκος) Α. Παπανδρέου, με αφορμή ισχυρισμούς του βουλευτή της ΝΔ, σύμφωνα με τους οποίους ο κ. Παπανδρέου ενεπλάκη σε χρηματιστηρικές συναλλαγές που σχετίζονταν με το ελληνικό χρέος.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες κατηγορηματικές διαψεύσεις για τους ισχυρισμούς του Π. Καμμένου έγιναν και από άλλα πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε στην ίδια υπόθεση ο κ. Καμμένος, όπως ο επιχειρηματίας Θ. Μαργάλος και η πρώην οικονομική σύμβουλος του πρωθυπουργού και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.

ape

Advertisements