Πιάστηκαν οι φονιάδες του Μανώλη Καντάρη!

Επιτέλους!!!  Τώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τώρα , και μόνο για αυτή την περίπτωση, όσο ακραίο κι αν ακούγεται, αν είναι πράγματη αυτοί οι δράστες, αξίζει η επαναφορά τις θανατικής ποινής. Τώρα, πρέπει να σταματήσει και η σπέκουλα απ’όλες τις πλευρές. Τώρα, πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τους Αφρικανούς μετανάστες που τους αποδόθηκε σωρηδόν η ευθύνη για τον φόνο του Μανώλη αλλά και απ’όλους τους άλλους μετανάστες που έπεσαν θύματα των φασιστικών επιθέσεων. 

Δεν πέρασαν παρά μερικές ημέρες, για να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη των δολοφόνων του Μανόλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για δύο Αφγανούς, ηλικίας 27 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης και κρατούνται.

Παράλληλα η ΕΛΑΣ προσπαθεί να φτάσει και να συλλάβει και τον τρίτο δράστη, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος προς το παρόν διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

Από την ημέρα της δολοφονίας, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές και ανάμεσά τους έψαχνε και τους δολοφόνους του 44χρονου πατέρα.

Την Πέμπτη όμως προσήγαγε περίπου 40 άτομα από κτίριο του κέντρου, μαζί ήταν και οι δολοφόνοι.

Ώρες μετά ομολόγησαν και οι δύο την πράξη τους με λεπτομέρειες.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€.

24|7

Advertisements