Δ: Σαββόπουλος: Να πάμε τους μετανάστες σε ξερονήσια!

Τελικά, το πιάσαμε το πάτο! Επιτέλους, φτάσαμε εκεί που αξίζουμε. Σαββόπουλε, εύγε ρε σύντροφε(;) για την … δημοκρατική σου στάση και πρόταση. 

Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη πριν από λίγο ο Διονύσης Σαββόπουλος, στην κοινή εκπομπή με θέμα τη βία των ραδιοφωνικών σταθμών της Αθήνας. Ο γνωστος τραγουδοποιός πρότεινε να κηρυχθεί η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τον “καθαρισμό” των κτηρίων της Αθήνας από τοξικομανείς και μετανάστες και τη μεταφορά τους σε νησιά, με χαμηλό πληθυσμό μάλιστα. Στην παρατήρηση μάλιστα του δημοσιογράφου Α.Τσέκερη ότι τα ξερονήσια δεν είναι η λύση, ο ίδιος απάντησε παραφράζοντας στίχους του, ότι “ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θα πεθάνεις ή θα ζήσεις”. Τέλος τόνισε ότι η Αθήνα υποφέρει από την τρομοκρατία και τη βία.

alterthess

Advertisements

3 σκέψεις σχετικά με το “Δ: Σαββόπουλος: Να πάμε τους μετανάστες σε ξερονήσια!

 1. Παράθεμα: Οι φασιστικές απόψεις του Διονύση Σαββόπουλου! Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ, που θέλεις να μας τραβάς απ΄το μανίκι! « Το ιστολόγιο του Γιάννη ̵

 2. Aris

  Ακούστε εδώ http://mp3twit.com/b7c το το ηχητικό απόσπασμα με τα λόγια του Διονύση Σαββόπουλου.
  Η παράφραση και η αποσπασματική, με σκοπό την διαστρέβλωση, μεταφορά των λόγων ενός ανθρώπου είναι χειρότερη και πιο επικίνδυνη από την πιο αυστηρή λογοκρισία.
  Στο νησί δεν είπε να σταλθούν οι λαθρομετανάστες ούτε για να φυλακιστούν , ούτε για να πεθάνουν αλλά για να καλλιεργήσουν ένα κομμάτι γης και να μπορέσουν να ζήσουν με την βοήθεια της Ελλάδας αλλά και με την βοήθεια και την επίβλεψη του Ο.Η.Ε. μέχρι να βρεθεί μία κοινή Ευραπαϊκή πολιτική στο μεταναστευτικό πρόβλημα.
  Όσον αφορά τους τοξικομανείς πρότεινε να μεταφερθούν σε μέρος που η πολιτεία θα ορίσει και θα είναι δύσκολη η πρόσβαση στους εμπόρους γιατί όπως είπε η αστυνόμευση πρέπει να γίνεται για τους εμπόρους και όχι για τους ναρκομανείς .
  Επιπλέον πρότεινε τα εγκαταλελειμμένα ή υπό κατάληψη κτίρια του κέντρου να γίνουν τα μεγάλα χώροι πρασίνου και τα μικρά επιδοτούμενες κατοικίες για τους Αθηναίους .
  Έχουν όλα τα παραπάνω καμία σχέση με όσα σκόπιμα αναπαράγουν τα διάφορα Blogs?!

  Μου αρέσει!

 3. ...

  γιατί ρε ακούς τίποτα διαφορετικό;!; γιατί εγώ μάλλον ακούω χειρότερα…. »δεν μπορεί η αθήνα να είναι η χωματερή όλων αυτών των ανθρώπων»!!!!!!!!!!! Τι λέει ρε ο αρχιμαλάκας;; Αυτός και η γενιά του είναι τα σκουπίδια της οικουμένης όλης που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο, εις ανάμνησιν μιας δήθεν νεανικής επαναστατικότητας (γιατί όταν ξεπουλιέσαι έτσι -και δε μιλάω μόνο για αυτόν- είσαι δήθεν, πολύ δήθεν)… και δε με απασχολεί και νομίζω δε θα πρεπε να απασχολεί και κανέναν αν ο φασισμός που προτάσσει ο σαββόπουλος βρίσκει πέρα από ρατσιστικά και άλλα προσχήματα, ανθρωπιστικής ή ψευτο-ανθρωπιστικής προέλευσης.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι κλειστά.