Βρήκαν τον δολοφόνο του Μανώλη Καντάρη

Και πολύ άργησαν. Θα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της αστυνομίας η ανεύρεση των δολοφόνων του Μανώλη, για να σταματήσει η σπέκουλα και το πογκρόμ ενάντια στους έγχρωμους μετανάστες. Μόνο οι δολοφόνοι θα πρέπει να πληρώσουν και μάλιστα πολύ ακριβά. Όπως επίσης, πρέπει να βρεθούν και να πληρώσουν το ίδιο ακριβά, και οι δολοφόνοι του 21χρονου μετανάστη από το Μπαγκλαντές που δολοφονήθηκε την επόμενη. 

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από έρευνες των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι βοηθήθηκαν αρκετά από βίντεο δύο καμερών που έχουν καταγράψει καρά καρέ τις κινήσεις των δραστών.

Μάλιστα τα εν λόγω βίντεο έχουν δοθεί για επεξεργασία στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να παραχθεί η ευκρινέστερη δυνατή εικόνα των δραστών, ενώ η αστυνομία ψάχνει στοιχεία σε στέκια αλλοδαπών για τους συνεργούς του.

Παράλληλα, στα ρούχα του θύματος αλλά και άλλα αντικείμενα έχουν βρεθεί αποτυπώματα των δραστών, ενώ οι αρχές ερευνούν ακόμα και σε κλεπταποδόχους για να προσδιορισθεί αν κάποιοι προσπάθησαν να πουλήσουν ίδιου τύπου βιντεοκάμερα με αυτήν που είχε ο άτυχος 44χρονος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εν λόγω δράστης που έχει ταυτοποιηθεί έχει ήδη αναζητηθεί στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ως κατοικία, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Τέλος, έντονη δράση έχει τόσο η ΕΥΠ όσο και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία οι οποίες κάνουν φύλλο και φτερό τις κλήσεις κινητών τηλεφώνων που έγιναν στην περιοχή που δολοφονήθηκε ο 44χρονος με σκοπό να βρουν τα κινητά που χρησιμοποίησαν οι δράστες και να ριχτεί φως στις κινήσεις τους.

24|7

Advertisements