Σφράγισμα των συνόρων και στρατόπεδα «φιλοξενίας» των μεταναστών προτείνει ο Δήμαρχος Αθηναίων

Είναι φανερή η αλλαγή στάσης και λεξιλογίου του δημάρχου. Σε άλλη τοποθέτησή του, μάλιστα, ανφέρει πως «Τα πογκρόμ μπορεί να δίνουν σε μερικούς την αίσθηση της ασφάλειας, αλλά είναι κακό προηγούμενο, αφού δεν λύνεται το πρόβλημα με ανακύκλωση της βίας, η οποία τότε θα εξαπλωθεί κατά τρόπο ανεξέλεγκτο».

Δεν λέει κανείς πως τα πράγματα πάνε ρόδινα στην Αθήνα, το αντίθετο συμβαίνει και είναι επείγουσα η ανάγκη λήψεις άμεσων μέτρων αλλά η «ευθυγράμμιση του κυρίου Καμίνη με την πιο σκληρή γραμμή σε αυτό το ζήτημα, δεν μπορεί να μην προκαλεί εντύπωση στους γνωρίζοντες το παρελθόν του. 

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος τόνισε ότι χρειάζεται «ολιστική προσέγγιση». Επισήμανε δε ότι το πρόβλημα της εγκληματικότητας  δεν λειτουργεί με «φυλετικούς κανόνες και διαχωρισμούς» και σημείωσε ότι στα κυκλώματα που λυμαίνονται το κέντρο της πόλης εμπλέκονται και Έλληνες.

Ο κ. Καμίνης αναφερόμενος στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης  είπε πως «πρέπει να σφραγίσουμε τα σύνορα» και προσθέσε ότι όσοι καταφέρουν να περάσουν στη χώρα δεν θα πρέπει να τους επιτρέπετε να φτάσουν στην Αθήνα και πρότεινε την ισομερή κατανομή τους σε ολόκληρη τη χώρα.

«Όσοι καταφέρουν να περάσουν αυτό το «φίλτρο», δεν θα πρέπει πλέον να τους επιτρέπεται να κατευθύνονται προς την Αθήνα. Είναι ένα βάρος που πρέπει να το μοιραστεί ισομερώς ολόκληρη η χώρα. Όχι μόνο για λόγους δικαιοσύνης και ισότητας απέναντι στους πολίτες της Αθήνας και τους κατοίκους της, αλλά γιατί δεν επιτρέπεται να αφήσουμε την πρωτεύουσα της χώρας να καταρρεύσει. Αν καταρρεύσει η πρωτεύουσα, θα παρθεί ολόκληρη η χώρα» τόνισε και πρότεινε τη «δημιουργία στρατοπέδων φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών» έως ότου επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

υ.γ.: όπου υπάρχει η λέξη «παράνομοι μετανάστες», έχει αντικατασταθεί από μας. ο Κύριος Καμίνης χρησιμοποιεί τη λέξη «λαθρομετανάστες» 

ελευθεροτυπία

Advertisements

One thought on “Σφράγισμα των συνόρων και στρατόπεδα «φιλοξενίας» των μεταναστών προτείνει ο Δήμαρχος Αθηναίων

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.