Βίντεο με την επίθεση Στρος Καν στη καμαριέρα!

Το σκάνδαλο με τον επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μια καμαριέρα, η οποία κατήγγειλε το γεγονός μπορεί να είναι πολύ φρέσκο, όμως στον κόσμο των media που απαιτείται μεγάλη ταχύτητα στις ειδήσεις, ένα ασιατικό κανάλι πρωτοπορεί και εμφανίζει καρέ- καρέ τον βιασμό.

Πρόκειται για ένα video που μπορεί να μην είναι το «αυθεντικό», εντούτοις παρουσιάζει με έναν ρεαλιστικό τρόπο τα όσα ισχυρίστηκε η καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel της Νεας Υόρκης και δείχνει τον… αμαρτωλό γυναικά, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

themaonline

Advertisements

5 thoughts on “Βίντεο με την επίθεση Στρος Καν στη καμαριέρα!

 1. Το σκάνδαλο με τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ντομινίκ Στρος Καν, που φέρεται να ξυλοκόπησε μια Αλβανίδα/Εβραία/Μαύρη, η οποία κατήγγειλε το γεγονός μπορεί να είναι πολύ φρέσκο, όμως στον κόσμο των media που απαιτείται μεγάλη ταχύτητα στις ειδήσεις, ένα ασιατικό κανάλι πρωτοπορεί και εμφανίζει καρέ- καρέ τον ξυλοδαρμό.

  Πρόκειται για ένα video που μπορεί να μην είναι το «αυθεντικό», εντούτοις παρουσιάζει με έναν ρεαλιστικό τρόπο τα όσα ισχυρίστηκε η Αλβανίδα/Εβραία/Μαύρη πλατείας Κοτζιά και δείχνει τον… αμαρτωλό καυγατζή, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

  Στο διόρθωσα.

  Μου αρέσει!

 2. Γιατί αυτός ο θυμός;
  Προσωπικά θεωρώ το γεγονός στημένο. Αρκει να το αποδείξει και ο Στρος Καν.
  Δεν μπορώ να πιστέψω, ούτε 1/1000000 ότι …κυνηγούσε κιόλας την καμαριέρα.
  Πολύ καλή παγίδα.
  αλλά σημασία δεν έχει τι λέω εγώ, ούτε και τι λες εσύ, σημασία έχει τι θα μείνει στο τέλος.
  Και η αρχή του τέλους φαίνεται…

  Μου αρέσει!

 3. Μην τον ρωτάς τον Abravanel. Είναι γνωστός στο διαδίκτυο για την αντιπαθειά του προς τους ρατσιστες αρκεί αυτοί να μην είναι Ισραηλινοί κ τα θύματα του ρατσισμού να μην είναι Παλαιστίνιοι. Μια επισκεψη στο blog του θα πείσει. Επίσης είναι φανατικός της θεωρίας του ότι όποιος έπεσε θύμα ρατσισμού πριν 90 χρόνια αποκλείεται στο μέλλον να γίνει ρατσιστης ο ίδιος ή ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ του.

  Μου αρέσει!

 4. Τουλάχιστον χαίρομαι που μου αναγνωρίζεται η συνεπής στάση ενάντια στο μίσος, ακόμα και με αυτές τις εξαιρέσεις. Δυστυχώς δε μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο και για σένα.

  @ N.Ago Αν πιστεύεις οτι είναι στημένο και προσπαθείς να το διακωμωδήσεις, θεωρώ έλλειψη ευαισθησίας προς κάθε θύμα σεξουαλικής βίας το να το βασίσεις σε ένα βίντεο που αναπαριστά ένα βιασμό. Προφανώς διαφωνούμε.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.